manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Thread Tools
Old 25. listopad 2007, 05:19
Member Group

Default Windows XP Home SP2

Ok Ive nekoliko Q ja izvorno imao XP Home OEM na moj sistem, ali mi je potrebno ponovno instalirati, ali disk je bio oštećen tako da se zabrljati gore moj računalo. Na taj način im idući u uvesti koga u službu Windows XP Home SP2 (maloprodaja) problem je, doesnt OEM znači da ona ima određene instalirane upravljačke programe za vaše računalo. Jednom ive Installer Retail verzija znači li to da moram ići i skinuti sve upravljačke programe za sve stvari na moj PC? ja dont imati internet kod kuće na taj način moći ja imati popis nekih vozača trebam kao CD ROM DVDRW grafička kartica itd.

Pomoć im nije dobro u ove stvari!

Thx

PS: bit cd sigurnosna kopija (ako ja dobiti Internet to funkcionirati) sadrže upravljačke programe na njemu ja mogu koristiti? i gdje se oni nalaze?
Old 25. listopada 2007, 05:36
Moderator / ica grupe

XP automatski će se ažurirati upravljačke programe za CD / DVD-RW i voli, bit ćete u mogućnosti pronaći vozača koji su vam potrebni lako
Ako imate problema u pronalasku bilo kakvih drivera samo početak niza koji određuje vaš problem i mi ćemo Vam rado pomoći

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25. listopada 2007, 06:07
Member Group

Znači OEM Original Equipment Manufacture. U osnovi to je manje dokumentaciju (ako postoji), a vi ste više ograničena da ono što je dozvoljeno činiti.

Cd će sadržavati sve upravljačke programe koje trebate, osim onih koji kada ste instalirali, možete je umetnuti CD proizvoda.
Old 25. listopada 2007, 07:07
Member Group

Hvala momci, idući u pokušati reinstalirati poslije 2nite.
Old 26. listopada 2007, 02:15
Member Group

Ok im gore i trčanje dobio XP Home SP2, no ima nijedan zvuk ja pokušao da igra igru i to je DirectSound Greška: Ne Vozač, kako mogu dodati škripac ovaj ive nema pristup internetu, ali ja sam u mogućnosti to preuzimanje datoteka i sada opet iz diff kom. Mislim da sam imao Realtek im ne siguran .... Isto tako ja dont znati ako mi treba neki drugi vozači, ja stavio na zadnji nvidia geforce vozač za moj i činilo se dopustiti mene za promjenu resoultion zaslon u boji i na taj način im 'nagađanje taj radio?

Trebam li drugi vozači osim zvuka vozač nakon koristeći maloprodaji XP?

Hvala mnogo poštovati!
Old 26. listopada 2007, 04:01
Moderator / ica grupe

Znate li da je računalo i matičnu ploču

Old 26. listopada 2007, 04:05
Member Group

PACKARD BELL 1529 PC

NEC RAČUNALA INTERNATIONAL

Model - GA-8TRC410M-NF
Chipset ATI r5400/rc400/rc410
Southbridge ATI sb400
LPCIO ITE it8712

Grafičko sučelje
Version - PCI Express
Link Width X16 Max X16

Da li to pomaže?
Old 26. listopada 2007, 04:25
Moderator / ica grupe

Pretpostavljajući da je ovo tvoj comp, možete preuzimanje datoteka vozač ovdje

Old 26. listopada 2007, 04:33
Member Group

Hvala, taj briljantan bolestan probati i skinuti na vikend, bolesni vam reći da li to radi ili ne ..

Hvala milijun!
Old 29. listopada 2007, 03:25
Member Group

Hvala Internet izrađen!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.