kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Téma eszközök
Old Október 25 2007, 05:19
Csoport tagja

Ok ive Néhány Q i eredetileg XP Home OEM-én rendszert, de én szükséges-hoz újra, de a lemez megsérült, így elrontotta a számítógépet. Tehát im fog telepíteni a Windows XP Home SP2 (kiskereskedelmi) probléma, doesnt OEM azt jelenti, hogy vannak bizonyos illesztőprogramok telepítve van a számítógépre. Egyszer ive beiktatott Kiskereskedelmi verzió jelent ez kell mennem, és töltse le az összes illesztőprogram az összes dolgot a PC? én dont volna az otthoni internet akkor én is egy listát az egyes járművezetők szükségem van, mint a CD-ROM DVDRW grafikus kártya, stb

Segítség im nem jó ez a cucc!!

Thx

PS: majd a backup cd (ha én kap ez-hoz dolgozik) tartalmaz járművezetők ez én tud használ? és hol van a székhelye?!
Old Október 25, 2007, 05:36
Moderátor Csoport

XP automatikusan frissíti a meghajtók CD / DVD-RW és a szeret, akkor képes lesz megtalálni a szükséges illesztőprogramokat, hogy elég könnyen
Ha gondja találnak olyan járművezetők csak elkezd egy szál megadja a problémát, és én szívesen segít

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 25, 2007, 06:07
Csoport tagja

OEM azt jelenti, Original Equipment gyártása. Alapvetően ez kevesebb dokumentációt (ha van ilyen), és akkor sokkal korlátozottabbak, hogy mit tehetnek meg.

A CD tartalmazza az összes illesztőprogram van szüksége, kivéve, olyanokat, amelyek, ha telepítve van, volt, hogy helyezze be a termék CD-t.
Old Október 25, 2007, 07:07
Csoport tagja

Kösz srácok, és megpróbál újra később 2nite.
Old Október 26, 2007, 02:15
Csoport tagja

Im ok létrehozásához és működtetéséhez kapott XP Home SP2 telepítve van, de ott nincs hang próbáltam játszani, és azt mondta DirectSound Error: No Driver, hogyan csinál én erősít ez jövedelmező nem jut hozzá az internethez, de én vagyok képes-hoz letölt és most újra Egy diff pc. Azt hiszem, realtek im nem biztos .... Én dont tud is, ha szükségem van egyéb tényezők, feltettem a legújabb nvidia illesztőprogramok a GeForce és úgy tűnt, hogy engedje meg, hogy változtatni a képernyő Felbontás és színes ezért im találgatás, hogy dolgozott?

Szükségem van-e más vezetők mellett hang meghajtók használata után a lakossági XP?

Thanks much appreciated!
Old Október 26, 2007, 04:01
Moderátor Csoport

Ismeri, hogy a számítógép és az alaplap

Old Október 26, 2007, 04:05
Csoport tagja

PACKARD BELL PC 1529

NEC Computer International

Modell - GA-8TRC410M-NF
Chipset ATI r5400/rc400/rc410
ATI Southbridge sb400
LPCIO ITE it8712

Graphics Interface
Version - PCI Express
Link Width X16 Max X16

Vonatkozik-e segíteni?
Old Október 26, 2007, 04:25
Moderátor Csoport

Feltéve, hogy ez a te comp, letöltheti a mozdonyvezetők itt

Old Október 26, 2007, 04:33
Csoport tagja

Thanks, amit ragyogó beteg megpróbál és töltse le a hétvégén, rosszul mondom, ha ez szerkezet vagy nem ..

Köszönet egy millió!?
Old Október 29, 2007, 03:25
Csoport tagja

Köszönet ez munkás!!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.