![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok ive Néhány Q i eredetileg XP Home OEM-én rendszert, de én szükséges-hoz újra, de a lemez megsérült, így elrontotta a számítógépet. Tehát im fog telepíteni a Windows XP Home SP2 (kiskereskedelmi) probléma, doesnt OEM azt jelenti, hogy vannak bizonyos illesztőprogramok telepítve van a számítógépre. Egyszer ive beiktatott Kiskereskedelmi verzió jelent ez kell mennem, és töltse le az összes illesztőprogram az összes dolgot a PC? én dont volna az otthoni internet akkor én is egy listát az egyes járművezetők szükségem van, mint a CD-ROM DVDRW grafikus kártya, stb Segítség im nem jó ez a cucc!! Thx PS: majd a backup cd (ha én kap ez-hoz dolgozik) tartalmaz járművezetők ez én tud használ? és hol van a székhelye?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP automatikusan frissíti a meghajtók CD / DVD-RW és a szeret, akkor képes lesz megtalálni a szükséges illesztőprogramokat, hogy elég könnyen Ha gondja találnak olyan járművezetők csak elkezd egy szál megadja a problémát, és én szívesen segít
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| OEM azt jelenti, Original Equipment gyártása. Alapvetően ez kevesebb dokumentációt (ha van ilyen), és akkor sokkal korlátozottabbak, hogy mit tehetnek meg. A CD tartalmazza az összes illesztőprogram van szüksége, kivéve, olyanokat, amelyek, ha telepítve van, volt, hogy helyezze be a termék CD-t. |
|
| |||
| |||
| Kösz srácok, és megpróbál újra később 2nite. |
|
| |||
| |||
| Im ok létrehozásához és működtetéséhez kapott XP Home SP2 telepítve van, de ott nincs hang próbáltam játszani, és azt mondta DirectSound Error: No Driver, hogyan csinál én erősít ez jövedelmező nem jut hozzá az internethez, de én vagyok képes-hoz letölt és most újra Egy diff pc. Azt hiszem, realtek im nem biztos .... Én dont tud is, ha szükségem van egyéb tényezők, feltettem a legújabb nvidia illesztőprogramok a GeForce és úgy tűnt, hogy engedje meg, hogy változtatni a képernyő Felbontás és színes ezért im találgatás, hogy dolgozott? Szükségem van-e más vezetők mellett hang meghajtók használata után a lakossági XP? Thanks much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Ismeri, hogy a számítógép és az alaplap
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL PC 1529 NEC Computer International Modell - GA-8TRC410M-NF Chipset ATI r5400/rc400/rc410 ATI Southbridge sb400 LPCIO ITE it8712 Graphics Interface Version - PCI Express Link Width X16 Max X16 Vonatkozik-e segíteni? |
|
| |||
| |||
| Feltéve, hogy ez a te comp, letöltheti a mozdonyvezetők itt
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Thanks, amit ragyogó beteg megpróbál és töltse le a hétvégén, rosszul mondom, ha ez szerkezet vagy nem .. Köszönet egy millió!? |
|
| |||
| |||
| Köszönet ez munkás!! |