פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

דף הבית של Windows XP SP2

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אוקטובר 2007, 05:19
חבר קבוצת

Default דף הבית של Windows XP SP2

Ok ive שאלה של כמה אני במקור היה OEM XP Home על המערכת שלי, אבל הייתי צריך להתקין מחדש אבל את הדיסק נפגע כך פישל המחשב שלי. אז im הולך להתקין Windows XP Home SP2 (Retail) הבעיה היא, OEM doesn't מתכוון כי יש נהגים מסוימים מותקן על המחשב. לאחר התקנת הגירסה ive השוק עושה את זה אני מתכוון צריך ללכת להוריד את כל מנהלי ההתקנים עבור כל הדברים במחשב שלי?? dont יש לי אינטרנט בבית אז אני יכולה לקבל רשימה של נהגים מסוימים אני צריך כמו DvDRW ROM Cd כרטיס גרפי וכו '

IM עזרה לא טוב החומר הזה!

Thx

נ.ב.: יהיה את תקליטור גיבוי (אם אני מקבל את זה לעבודה) מכילים נהגים על זה אני יכול להשתמש?? והיכן הם ממוקמים??
Old 25 אוקטובר 2007, 05:36
מנהל קבוצת

XP יהיה לעדכן אוטומטית מנהלי שלך עבור CD / DVD RW ו אוהב, תוכל למצוא את מנהלי ההתקנים הדרושים לך די קל
אם אתה מתקשה למצוא את כל מנהלי פשוט להתחיל פתיל ציון הבעיה שלך ואני ישמח לעזור לך

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 אוקטובר 2007, 06:07
חבר קבוצת

OEM פירושו Original Equipment Manufacture. בעיקרון יש תיעוד פחות (אם בכלל) אתה מוגבל יותר לגבי מה מותר לך לעשות.

התקליטור יכלול את כל מנהלי ההתקנים שאתה צריך, למעט אלה אשר בעת התקנת, אתה צריך להכניס את התקליטור מוצרים.
Old 25 אוקטובר 2007, 07:07
חבר קבוצת

תודה חבר 'ה, הולך לנסות להתקין מחדש מאוחר יותר 2Nite.
Old 26 אוקטובר 2007, 02:15
חבר קבוצת

Im Ok ולהפעלתו הביתה XP SP2, אבל אני לא Theres קול ניסה לשחק והוא אמר DirectSound שגיאה: לא מנהל, כיצד ניתן לתקן זאת ive אין גישה לאינטרנט אבל אני יכול להוריד עכשיו שוב מחשב diff. אני חושב שאני IM היו Realtek לא בטוח .... Dont גם אני יודע אם אני צריך כל הנהגים האחרים, לבשתי את מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר עבור nVidia GeForce שלי וזה נראה לי לאפשר לשנות את resoultion המסך וצבע כך IM מנחש עבד?

האם אני צריך נהגים אחרים מלבד מנהלי הצליל לאחר שימוש XP קמעונאית?

תודה רבה להערכה!
Old 26 אוקטובר 2007, 04:01
מנהל קבוצת

אתה יודע מה לעשות של המחשב ושל לוח האם

Old 26 אוקטובר 2007, 04:05
חבר קבוצת

Packard Bell PC 1529

NEC COMPUTER בינלאומי

דגם - GA-NF-8TRC410M
ערכת שבבים ATI r5400/rc400/rc410
Southbridge ATI sb400
ITE LPCIO it8712

ממשק גרפיקה
גירסה - PCI Express
קישור רוחב X16 מקס X16

האם זה עוזר?
Old 26 אוקטובר 2007, 04:25
מנהל קבוצת

בהנחה זו comp שלך, אתה יכול להוריד את מנהלי ההתקנים כאן

Old 26 אוקטובר 2007, 04:33
חבר קבוצת

תודה, thats מבריק חולה לנסות להוריד אותה בסוף השבוע, אני אגיד לך אם זה עובד או לא ..

תודה רבה!
Old 29 אוקטובר 2007, 03:25
חבר קבוצת

תודה זה עבד!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
How Do I Reformat-Windows XP Home OEM? cheesepuff מערכות ההפעלה Windows 2 2 ספטמבר 2009 09:03
Windows XP Home לא נטען במלואו שרה לו 2 מערכות ההפעלה Windows 16 12th אוקטובר 2008 09:50
Windows XP Home redden137 מערכות ההפעלה Windows 3 -12 לאפריל 2008 07:34
העזרה של Windows Home premumn samwar003 מערכות ההפעלה Windows 3 3rd פברואר 2008 11:37
התקנה מחדש של Windows XP Home. xphelpme מערכות ההפעלה Windows 4 3 ספטמבר 2007 09:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.