![]() |
|
| |||
| |||
| Ok ive שאלה של כמה אני במקור היה OEM XP Home על המערכת שלי, אבל הייתי צריך להתקין מחדש אבל את הדיסק נפגע כך פישל המחשב שלי. אז im הולך להתקין Windows XP Home SP2 (Retail) הבעיה היא, OEM doesn't מתכוון כי יש נהגים מסוימים מותקן על המחשב. לאחר התקנת הגירסה ive השוק עושה את זה אני מתכוון צריך ללכת להוריד את כל מנהלי ההתקנים עבור כל הדברים במחשב שלי?? dont יש לי אינטרנט בבית אז אני יכולה לקבל רשימה של נהגים מסוימים אני צריך כמו DvDRW ROM Cd כרטיס גרפי וכו ' IM עזרה לא טוב החומר הזה! Thx נ.ב.: יהיה את תקליטור גיבוי (אם אני מקבל את זה לעבודה) מכילים נהגים על זה אני יכול להשתמש?? והיכן הם ממוקמים?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP יהיה לעדכן אוטומטית מנהלי שלך עבור CD / DVD RW ו אוהב, תוכל למצוא את מנהלי ההתקנים הדרושים לך די קל אם אתה מתקשה למצוא את כל מנהלי פשוט להתחיל פתיל ציון הבעיה שלך ואני ישמח לעזור לך
|
| |||
| |||
| OEM פירושו Original Equipment Manufacture. בעיקרון יש תיעוד פחות (אם בכלל) אתה מוגבל יותר לגבי מה מותר לך לעשות. התקליטור יכלול את כל מנהלי ההתקנים שאתה צריך, למעט אלה אשר בעת התקנת, אתה צריך להכניס את התקליטור מוצרים. |
|
| |||
| |||
| תודה חבר 'ה, הולך לנסות להתקין מחדש מאוחר יותר 2Nite. |
|
| |||
| |||
| Im Ok ולהפעלתו הביתה XP SP2, אבל אני לא Theres קול ניסה לשחק והוא אמר DirectSound שגיאה: לא מנהל, כיצד ניתן לתקן זאת ive אין גישה לאינטרנט אבל אני יכול להוריד עכשיו שוב מחשב diff. אני חושב שאני IM היו Realtek לא בטוח .... Dont גם אני יודע אם אני צריך כל הנהגים האחרים, לבשתי את מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר עבור nVidia GeForce שלי וזה נראה לי לאפשר לשנות את resoultion המסך וצבע כך IM מנחש עבד? האם אני צריך נהגים אחרים מלבד מנהלי הצליל לאחר שימוש XP קמעונאית? תודה רבה להערכה! |
|
| |||
| |||
| אתה יודע מה לעשות של המחשב ושל לוח האם
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| Packard Bell PC 1529 NEC COMPUTER בינלאומי דגם - GA-NF-8TRC410M ערכת שבבים ATI r5400/rc400/rc410 Southbridge ATI sb400 ITE LPCIO it8712 ממשק גרפיקה גירסה - PCI Express קישור רוחב X16 מקס X16 האם זה עוזר? |
|
| |||
| |||
| בהנחה זו comp שלך, אתה יכול להוריד את מנהלי ההתקנים כאן
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| תודה, thats מבריק חולה לנסות להוריד אותה בסוף השבוע, אני אגיד לך אם זה עובד או לא .. תודה רבה! |
|
| |||
| |||
| תודה זה עבד! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do I Reformat-Windows XP Home OEM? | cheesepuff | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 2 ספטמבר 2009 09:03 |
| Windows XP Home לא נטען במלואו | שרה לו 2 | מערכות ההפעלה Windows | 16 | 12th אוקטובר 2008 09:50 |
| Windows XP Home | redden137 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -12 לאפריל 2008 07:34 |
| העזרה של Windows Home premumn | samwar003 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 3rd פברואר 2008 11:37 |
| התקנה מחדש של Windows XP Home. | xphelpme | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 3 ספטמבר 2007 09:10 |
| שרשרת כלים | |
| |