mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Thread Tools
Old 25 oktobris 2007, 05:19
Loceklis

Ok IVE dažas Q's i sākotnēji bija XP Home OEM par manu sistēmu, bet man vajadzēja pārinstalēt, bet disks bija bojāts, lai tā messed up my computer. So im gatavojas uzstādīt Windows XP Home SP2 (mazumtirdzniecība) Problēma ir tāda, doesnt OEM nozīmē, ka tas ir dažiem vadītājiem instalēta jūsu datorā. Kad IVE uzstādītas Retail version tas nozīmē man iet un lejupielādēt visus vadītājiem par visiem datoru lietām? i dont ir internets mājās, lai es varu būt sarakstu dažiem vadītājiem i need kā Cd rom DVDRW grafikas karti, utt

Palīdzēt im nav labi šajā stuff!

THX

PS: būs backup cd (ja man to darbu) ir transportlīdzekļa vadītājiem par to, ko varu izmantot? un kur tas atrodas?
Old 25 oktobris 2007, 05:36
Moderator Group

Xp automātiski, atjauniniet savu dzinējspēku CD / DVD RW un patīk, Jūs varēsiet atrast draiveri, jums nepieciešama viegli pietiekami
Ja Jums ir problēmas atrast jebkurā vadītājiem sāciet thread norāda jūsu problēma, un man būs priecīgi Jums palīdzēt

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25 oktobris 2007, 06:07
Loceklis

OEM ir Original Equipment ražošana. Pamatā tā ir mazāka dokumentācija (ja tādas ir) un Jums ir vairāk ierobežota par to, kādi jums ir atļauts darīt.

Cd tiks iekļauti visi draiveri ir nepieciešams, izņemot tādas, kas, kad instalējot Jums nācās ievietot produktus CD.
Old 25 oktobris 2007, 07:07
Loceklis

Thanks guys, gatavojas izmēģināt un pārinstalēt vēlāk 2nite.
Old 26 oktobris 2007, 02:15
Loceklis

Ok im ir izveidota un darbojas got XP Home SP2 uzstādītas, bet theres ne skaņu es centos spēlēt spēli un tā teica DirectSound Error: No Driver, kā es varu noteikt šo IVE nav piekļuves internetam, bet es varu lejupielādēt tagad un atkal no diff gab. Es domāju, ka man bija Realtek im neesat pārliecināts .... Arī Nezinu, ja man nepieciešams kāds citiem faktoriem, man uz jaunāko NVIDIA draiveri manai GeForce un šķita, ļaujiet man mainīt ekrāna resoultion un krāsas tik im guessing that worked?

Do i need citi braucēji bez skaņas draiveri pēc tam, izmantojot mazumtirdzniecības XP?

Thanks much appreciated!
Old 26 oktobris 2007, 04:01
Moderator Group

Vai jūs zināt, padarīt par datoru un mātesplatē

Old 26 oktobris 2007, 04:05
Loceklis

PACKARD BELL 1.529 PC

NEC COMPUTER INTERNATIONAL

Modelis - GA-8TRC410M-NF
Chipset ATI r5400/rc400/rc410
Southbridge ATI sb400
LPCIO ite it8712

Graphics Interface
Versija - PCI Express
Link Width X16 Max X16

Vai tas palīdz?
Old 26 oktobris 2007, 04:25
Moderator Group

Pieņemot, ka šī ir Jūsu comp, jūs varat lejupielādēt draiveri šeit

Old 26 oktobris 2007, 04:33
Loceklis

Thanks, thats izcili slikti mēģināt lejupielādēt to uz nedēļas nogali, sliktu pateiks, ja tas darbojas vai nē ..

Thanks a million!
Old 29 oktobris 2007, 03:25
Loceklis

Pateicoties tā strādāja!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.