![]() |
|
| |||
| |||
| Ok IVE dažas Q's i sākotnēji bija XP Home OEM par manu sistēmu, bet man vajadzēja pārinstalēt, bet disks bija bojāts, lai tā messed up my computer. So im gatavojas uzstādīt Windows XP Home SP2 (mazumtirdzniecība) Problēma ir tāda, doesnt OEM nozīmē, ka tas ir dažiem vadītājiem instalēta jūsu datorā. Kad IVE uzstādītas Retail version tas nozīmē man iet un lejupielādēt visus vadītājiem par visiem datoru lietām? i dont ir internets mājās, lai es varu būt sarakstu dažiem vadītājiem i need kā Cd rom DVDRW grafikas karti, utt Palīdzēt im nav labi šajā stuff! THX PS: būs backup cd (ja man to darbu) ir transportlīdzekļa vadītājiem par to, ko varu izmantot? un kur tas atrodas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xp automātiski, atjauniniet savu dzinējspēku CD / DVD RW un patīk, Jūs varēsiet atrast draiveri, jums nepieciešama viegli pietiekami Ja Jums ir problēmas atrast jebkurā vadītājiem sāciet thread norāda jūsu problēma, un man būs priecīgi Jums palīdzēt
|
| |||
| |||
| OEM ir Original Equipment ražošana. Pamatā tā ir mazāka dokumentācija (ja tādas ir) un Jums ir vairāk ierobežota par to, kādi jums ir atļauts darīt. Cd tiks iekļauti visi draiveri ir nepieciešams, izņemot tādas, kas, kad instalējot Jums nācās ievietot produktus CD. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, gatavojas izmēģināt un pārinstalēt vēlāk 2nite. |
|
| |||
| |||
| Ok im ir izveidota un darbojas got XP Home SP2 uzstādītas, bet theres ne skaņu es centos spēlēt spēli un tā teica DirectSound Error: No Driver, kā es varu noteikt šo IVE nav piekļuves internetam, bet es varu lejupielādēt tagad un atkal no diff gab. Es domāju, ka man bija Realtek im neesat pārliecināts .... Arī Nezinu, ja man nepieciešams kāds citiem faktoriem, man uz jaunāko NVIDIA draiveri manai GeForce un šķita, ļaujiet man mainīt ekrāna resoultion un krāsas tik im guessing that worked? Do i need citi braucēji bez skaņas draiveri pēc tam, izmantojot mazumtirdzniecības XP? Thanks much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs zināt, padarīt par datoru un mātesplatē
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1.529 PC NEC COMPUTER INTERNATIONAL Modelis - GA-8TRC410M-NF Chipset ATI r5400/rc400/rc410 Southbridge ATI sb400 LPCIO ite it8712 Graphics Interface Versija - PCI Express Link Width X16 Max X16 Vai tas palīdz? |
|
| |||
| |||
| Pieņemot, ka šī ir Jūsu comp, jūs varat lejupielādēt draiveri šeit
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Thanks, thats izcili slikti mēģināt lejupielādēt to uz nedēļas nogali, sliktu pateiks, ja tas darbojas vai nē .. Thanks a million! |
|
| |||
| |||
| Pateicoties tā strādāja! |