![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok ive kilka Q's i pierwotnie OEM domu XP na moim systemie, ale potrzebne do ponownej instalacji, ale dysk był uszkodzony, więc zabrudzony w górze mój komputer. Więc im zamierza zainstalować system Windows XP Home SP2 (detalicznej) Problemem jest to, robi OEM oznacza, że niektóre sterowniki do komputera. Po zainstalowaniu wersji Retail ive to znaczy mam iść i ściągnąć wszystkie sterowniki do wszystkich rzeczy na moim komputerze? ja dont mieć internet w domu więc mogę się lista niektórych kierowców i potrzeby, takich jak CD ROM DVDRW karta graficzna itp. Pomoc im not good at this stuff! Thx PS: Czy backup cd (jeśli mogę to do pracy) zawiera sterowniki to mogę użyć? i gdzie się znajdują? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows XP automatycznie zaktualizować sterowniki na CD / DVD-RW i lubi, będzie można znaleźć sterowniki, które wymagają dość łatwe Jeśli masz problem ze znalezieniem sterowników tylko początek wątku określając swój problem i będę Ci pomoże
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| OEM oznacza Original Equipment Manufacture. Zasadniczo ma mniej dokumentacji (jeśli istnieje) i są bardziej ograniczone, co ci wolno robić. Płyta CD zawiera wszystkie sterowniki potrzebne, chyba te, które podczas instalacji, trzeba było włożyć płytę do napędu produktów. |
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki, zamierza spróbować ponownie później 2nite. |
|
| |||
| |||
| Ok im w górze i kolejny wrócił do domu XP z dodatkiem SP2, ale tam nie ma dźwięku i starał się grać w grę i powiedział DirectSound Error: No Driver, jak to naprawić ive nie ma dostępu do internetu, ale jestem w stanie pobrać teraz i ponownie od szt. ciśn. Myślę, że Realtek im not sure .... Również i dont know if i potrzeby innych kierowców, kładę na najnowsze sterowniki NVIDIA GeForce dla mojego i wydawało się, pozwólcie mi, aby zmienić resoultion ekranu i kolorów tak im domyślając się, że pracował? Czy muszę innych kierowców oprócz sterowników po użyciu detalicznej XP? Thanks much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Czy wiesz, marka komputera i płyt głównych
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC NEC Computer International - Model GA-8TRC410M-NF Chipset ATI r5400/rc400/rc410 Mostek południowy ATI SB400 Ite LPCIO it8712 Graphics Interface Wersja - PCI Express Szerokość X16 Max Link X16 Czy to pomoże? |
|
| |||
| |||
| Zakładając, że to twój komp, można pobrać sterowniki tu
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dzięki temu, thats genialny źle spróbować pobrać ją w weekend, złego powiedzieć, czy działa, czy nie .. Thanks a million! |
|
| |||
| |||
| Thanks to zadziałało! |