![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ive Am un Q câteva lui a avut iniţial Xp OEM acasă pe sistemul meu, dar am nevoie la spre reinstall, dar discul a fost deteriorat aşa că încurcătură sus meu calculator. Deci, IM mergi la a instala Windows XP Home SP2 (de vânzare cu amănuntul) Problema este, OEM doesnt înseamnă că anumiţi conducători auto care le-a instalat pentru computer. După ce ive instalat versiunea de vânzare cu amănuntul nu vreau să spun că trebuie să meargă şi descărca toate driverele pentru toate lucrurile pe PC-ul meu?? i dont have la internet la domiciliu pentru a putea i avea o listă a anumitor I conducătorii auto trebuie să place DVDRW CD rom placă grafică, etc IM de Ajutor nu pricep la chestiile astea! Thx PS: va CD-ul de rezervă (în cazul în care m-am prins la locul de muncă) să conţină driverele pe el le pot utiliza?? şi unde sunt situate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP va actualiza în mod automat driver-ele dvs. pentru CD / DVD-RW şi îi place, vei fi capabil de a găsi driverele care aveţi nevoie destul de uşor Dacă aveţi probleme în a găsi toate driverele doar începe un fir de specificând problema dumneavoastră, şi voi fi fericit să vă ajute
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| OEM înseamnă Original Equipment Fabricare. Practic aceasta a documentaţia mai puţin (dacă există) şi vă sunt mult mai limitate la ceea ce vă este permis să facem. CD-ul va conţine toate driverele care aveţi nevoie, cu excepţia celor care, atunci când aţi instalat, tu a trebuit să introduceţi CD-ul de produse. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, vom încerca, şi reinstalaţi 2nite mai târziu. |
|
| |||
| |||
| IM Ok sus şi să fie difuzate ajuns XP Home SP2 instalat, dar acolo nu am sunet a încercat să joace un joc şi it said DirectSound Eroare: Nu Driver, cum a face i fix this ive nu au acces la internet, dar eu sînt capabil la spre pe acum, şi din nou de la un PC dif. Cred că am avut im Realtek nu sunt sigur .... De asemenea, i dont know dacă am nevoie de orice alte drivere, am pus pe cele mai recente drivere pentru NVIDIA GeForce meu şi se părea să-mi permită să schimbe resoultion ecran şi culoarea so im ghicitul că a lucrat? Nu am nevoie de drivere, altele în afară de mecanicii de sunet după folosind un XP cu amănuntul? Multumesc mult apreciat! |
|
| |||
| |||
| Ştiţi face de la calculator şi placa de bază
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC-uri NEC INTERNATIONAL COMPUTER Model - GA-8TRC410M-NF Chipset ATI r5400/rc400/rc410 Southbridge ATI sb400 LPCIO ITE it8712 Interfaţă grafică Version - PCI Express Link Lăţime x16 Max x16 Acest ajutor?? |
|
| |||
| |||
| Presupunând că acest lucru este comp dvs., puteţi descărca driverele aici
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Multumesc, thats strălucit bolnav încerca şi descărca la sfârşit de săptămână, bolnav să vă spun dacă merge sau nu .. Thanks a million! |
|
| |||
| |||
| Multumesc it worked! |
![]() |
|
| Marcaje |