![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok ive Q je aj niekoľko mala pôvodne XP home OEM na mojom systéme, ale potreboval som preinštalovať, ale disk bol poškodený tak, že pokazil môj počítač. Tak im existujúcu inštaláciu systému Windows XP Home SP2 (retail) Problém je, že doesnt OEM znamená, že niektoré ovládače pre váš počítač. Akonáhle ive inštalované predajné verzie znamená to, že musím ísť a stiahnuť všetky ovládače pre všetky veci, na mojom PC? já dont mať internet doma, takže môže mať aj zoznam niektorých vodičov aj potrebné ako CD-ROM DVD ± RW grafická karta atď
Pomoc im nie je dobré sa na toto! Thx PS: bude zálohovanie CD (ak som to do práce), obsahuje ovládače pre to môžem využiť? a kde sa nachádzajú? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Xp bude automaticky aktualizovať ovládače pre CD / DVD RW, a rád, budete môcť nájsť ovládače, ktoré si vyžadujú jednoduché
Ak máte problém nájsť žiadne ovládače začnite vlákno s uvedením svojho problému a ja budem rád pomôže
|
|
|
|||
|
|||
|
OEM znamená Original Equipment Výroba. V podstate to má menej dokumentáciu (ak existuje) a tie sú obmedzené na to, čo ste mohli urobiť.
Cd bude obsahovať všetky ovládače, ktoré potrebujete, s výnimkou tých, ktoré pri inštalácii, ste mali vložiť produkty CD. |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka chlapi, pokúsim a preinštalovať neskôr 2nite.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok im a prevádzku dostal XP Home SP2 nainštalované, nie tam žiadny zvuk som sa snažil hrať hru a ono povedal DirectSound Error: No Driver, ako to možno opraviť ive nemá prístup k internetu, ale som schopný sa stiahnuť a znova od diff ks. Myslím, že som mal realtek im nie istý .... Tiež I dont know if i potrebné žiadne iné ovládače, dal som na najnovšie ovládače pre nvidia geforce a zdalo sa mi dovoľte zmeniť resoultion obrazovku a farby tak im hádať, aby pracoval?
Musím ostatní vodiči vedľa ovládača zvuku po použití maloobchodné XP? Thanks much appreciated! |
|
|
|||
|
|||
|
Viete, aby z počítača a dosky
|
|||
|
|||
|
PACKARD BELL 1529 PC
NEC COMPUTER INTERNATIONAL Model - GA-8TRC410M-NF Čipová sada ATI r5400/rc400/rc410 Southbridge ATI SB400 LPCIO ITE IT8712 Grafické rozhranie Verzia - PCI Express Link Width X16 Max X16 Pomáha to? |
|
|
|||
|
|||
|
Za predpokladu, že je to váš comp, môžete si stiahnuť ovládače tady
|
|||
|
|||
|
Vďaka, to je skvelý chorý skúsiť stiahnuť na víkend, zlé povedať, či to funguje, alebo nie ..
Thanks a million! |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks to fungovalo!
|