![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок Иве пар Питање је првобитно имала сам "ОЕМ КСП Хоме на мом систему, али ми је потребно да поново инсталирате, али диск је био оштећен тако да је забрљао мом рачунару. Тако ће чет да инсталирате Уиндоус КСП Сервисни пакет 2 (малопродаја) Проблем је, доеснт "ОЕМ значи да има неке драјвере инсталиране за ваш рачунар. Једном инсталиран Малопродаја Иве верзију ли то значи да морам да идем и да преузмете све драјвере за све на мом рачунару? ја донт имати интернет код куће, тако да имам листу неких драјвера ми је потребан као цд ром ДВДРУ графичке картице итд Помоћ им не добар у ове ствари! Тхкс ОШ: ЦД ће резервне (ако добијем то да раде) садржи драјвере на њега могу да користим? и где се налазе? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП ће аутоматски ажурирате управљачке програме за ЦД / ДВД-РУ и воли, моћи ћете да пронађете драјвере које једноставно захтевају доста Ако имате потешкоћа у проналажењу било које драјвере само почетак низа одређује ваш проблем и ја ћу бити срећан да вам помогне
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Оригиналне опреме "ОЕМ значи производња. У суштини то је мање документације (ако их има) и ви сте више ограничени на оно што вам је дозвољено да раде. ЦД ће садржати све возаче треба, осим оних који када се инсталира, морали сте да убаците ЦД-производе. |
|
| |||
| |||
| Хвала момци, ће покушати да поново инсталирате касније 2ните. |
|
| |||
| |||
| Ок ИМ и покренете добио КСП Хоме СП2 инсталиран, али Тхереса без звука сам пробао да игра игру и каже ДирецтСоунд Грешка: Не Возач, како ово поправити Иве нема приступ интернету, али сам у стању да преузмете и поново од разл ком. Мислим да сам имао Реалтек им не сигуран .... Такође, ја донт знати да ли ми је потребан било који други драјвери, ја стави на најновије НВИДИА драјвере за своје ГеФорце и изгледало је да дозволи ми да промените ресоултион екрану и боје, тако да је за ћаскање погађање радили? Требам друге драјвере осим аудио драјвера после употребе КСП-у малопродаји? Хвала пуно поштовати! |
|
| |||
| |||
| Да ли знате да од рачунара и матична плоча
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ПАЦКАРД-БЕЛЛ ПЦ-1529 НЕЦ РАЧУНАР ИНТЕРНАТИОНАЛ Модел - ГА-8ТРЦ410М-НФ Чипова АТИ-р5400/рц400/рц410 АТИ-соутхбридге сб400 ЛПЦИО иТЕ ит8712 Графичко сучеље Версион - ПЦИ Експресс Линк Уидтх кс16 Макс кс16 Да ли то помаже? |
|
| |||
| |||
| Под претпоставком да је ово твој комп, можете да преузмете управљачке програме овде
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хвала, тај бриљантан болесни пробати и скинути га на викенд, болесни вам рећи да ли то ради или не .. Хвала милиона! |
|
| |||
| |||
| Хвала то ради! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да поново "ОЕМ Уиндоусу КСП Хоме? | цхеесепуфф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 2. Јул 2009 09:03 |
| Уиндоус КСП Хоме потпуности не учита | Сарах Лоу 2 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 16 | 12 октобар 2008 09:50 |
| Уиндоус КСП Хоме | редден137 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 април 2008 07:34 |
| Помоћ уиндоус хоме премумн | самуар003 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 3 фебруар 2008 11:37 |
| Поновне инсталације система Уиндоус КСП Хоме. | кспхелпме | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 3. септембра 2007 09:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |