![]() |
|
| |||
| |||
| Ok aslında benim sistem ama ama yeniden yüklemek için bu yüzden benim bilgisayar messed up disk zarar görmüş ihtiyacı vardı XP ev OEM vardı birkaç Q's i ive. So () sorunu perakende, doesnt OEM bunun sahip belirli sürücüleri bilgisayarınızda yüklü anlamına Windows XP Home SP2 yüklemeye devam im. Bir kez Perakende sürümü yüklü ive demek ben gidip, PC her şey için tüm sürücüleri var mı? i dont öylesine i belirli sürücüleri i bir liste olabilir Cd Rom DVDRW grafik kartı vb gibi ihtiyaç evde internet var Yardım im bu malzeme iyi değil! Thx PS: yedek cd (eğer ben o iş için olsun) üzerinde kullanabilirim sürücülerini içerecek? ve onlar nerede bulunuyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xp otomatik olarak size kolay yeterince gerekli sürücüleri bulmak edebilecektir CD Sürücülerinizi / DVD RW ve seviyor güncellenir Herhangi bir sürücü bulmakta sorun var sadece bir konu başlığı sorununuzu belirterek başlamak ve ben size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| OEM Orijinal Ekipman imalatı anlamına gelir. Temelde daha az belgelerine sahip (varsa) ve daha fazla yapmanız neleri olarak sınırlıdır. Cd hangi zaman yüklü olanlar dışında size gerekli olan tüm sürücüleri, içerecek, siz ürün CD'sini vardı. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, deneyeceğim ve daha sonra 2nite yeniden yükleyin. |
|
| |||
| |||
| Ok im çalışır XP SP2 yüklü ev var, ama orada bir ses yok ben bir oyun çalıştı ve DirectSound Hata: Sürücü, nasıl i internet ama şimdi tekrar yükleme am güçlü bu ive hayır giriş düzeltirim dedi bir fark pc. Ben I had Realtek im .... emin think Eğer i, benim GeForce için en son nvidia sürücülerini koymak diğer sürücülerini ve bana ekran Resoultion değiştirmek ve böylece çalıştı tahmin im renk izin gibiydi Ayrıca i dont know? I bir perakende XP kullandıktan sonra ses sürücüleri dışında diğer sürücüleri gerekiyor mu? Thanks much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Sen bilgisayar ve anakart yapmak biliyor musunuz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1.529 PC NEC ULUSLARARASI BİLGİSAYAR Model - GA-8TRC410M-NF Yonga ATI r5400/rc400/rc410 Güney Köprüsü ATI SB400 LPCIO ite it8712 Grafik Arabirimi Yorum - PCI Express Link Genişlik X16 Max X16 Bu yardımcı olur mu? |
|
| |||
| |||
| , Sen sürücüleri indirebilirsiniz Bu varsayıldığında comp burada
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Thanks, thats hasta deneyin ve hafta sonu indirmek, eğer o ya da değil .. çalışır halde size brilliant Teşekkür a milyon! |
|
| |||
| |||
| Teşekkür o amele! |