менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 жовтня 2007, 05:19
Член групи

Default Windows XP Home SP2

Ok Ive я кілька Q's спочатку XP HOME OEM на моїй системі, але мені потрібно перевстановити, але диск був пошкоджений так Messed Up My Computer. Таким їм збираєтеся встановлювати Windows XP Home SP2 (Retail) завдання, doesnt OEM означає, що він має певні драйвери для вашого комп'ютера. Після Ive встановлена роздрібна версія чи означає це, я повинен піти і завантажити всі драйвери для всіх речей на моєму комп'ютері? I Dont мають інтернет вдома, так може в мене є список деяких я водії повинні як Cd DVDRW ROM графічної карти і т.д.

Допомогу їм не добре на цей матеріал!

Thx

PS: чи буде резервне копіювання компакт-диск (якщо я одержу його на роботу), містять драйверів на нього я можу використовувати? і де вони знаходяться?
Old 25 жовтня 2007, 05:36
Модератор групи

Xp буде автоматично оновити драйвери для CD / DVD RW і люблять, ви зможете знайти драйвери, які вимагають досить легко
Якщо ви відчуваєте труднощі в знаходженні будь-яких драйверів тільки початок потоку вказівкою вашої проблеми, і я буду радий допомогти вам

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 жовтня 2007, 06:07
Член групи

OEM Original засоби виробництва обладнання. В основному це менш документації (якщо такі є), і ви більш обмежені, як до того, що вам дозволено робити.

Диск міститиме всі необхідні драйвери, крім ті, які при установці, потрібно було вставити продукції КР.
Old 25 жовтня 2007, 07:07
Член групи

Спасибі, хлопці, збираєтеся спробувати перевстановити пізніше 2nite.
Old 26 жовтня 2007, 02:15
Член групи

Добре їм і працює отримали XP Home SP2 встановлений, але немає звуку Theres я намагався грати в гру, і він сказав DirectSound Помилка: драйвера, як мені виправити цю Ive немає доступу до Інтернету, але я можу завантажити знову і знову з змін шт. Я думаю, що було Realtek їм не впевнений .... Також я не знаю, якщо мені потрібно будь-яким іншим водіям, я поклав на останніх драйверів NVIDIA GeForce для моєї, і здавалося, дати мені можливість змінити екран resoultion і колір і здогадався, що ним працювали?

Потрібно чи інші водії, крім звукових драйверів після використання роздрібної XP?

Завдяки високу оцінку!
Old 26 жовтня 2007, 04:01
Модератор групи

Чи знаєте ви зробити комп'ютерів і материнських плат

Old 26 жовтня 2007, 04:05
Член групи

PACKARD BELL PC 1529

NEC Computer International

Модель - GA-8TRC410M-NF
Набір мікросхем ATI r5400/rc400/rc410
Південний міст ATI SB400
LPCIO ITE IT8712

Графічного інтерфейсу
Версія - PCI Express
Посилання Ширина X16 Макс X16

Чи допомагає це?
Old 26 жовтня 2007, 04:25
Модератор групи

Вважаючи це ваш Comp, ви можете завантажити драйвера тут

Old 26 жовтня 2007, 04:33
Член групи

Спасибі, Thats блискучу і жорстоку спробу завантажити його на вихідні, погано кажу вам, якщо воно працює чи ні ..

Завдяки мільйон!
Old 29 жовтня 2007, 03:25
Член групи

Завдяки вона працювала!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я Переформатувати Windows XP Home OEM? cheesepuff Операційні системи Windows 2 2 вересня 2009 09:03
Windows XP Home не повністю завантажений Сара Лу 2 Операційні системи Windows 16 12 жовтня 2008 09:50
Windows XP Home redden137 Операційні системи Windows 3 12 квітня 2008 07:34
Допомога Windows Home premumn samwar003 Операційні системи Windows 3 3 лютого 2008 11:37
Windows XP Home перевстановлення. xphelpme Операційні системи Windows 4 3 вересня 2007 09:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.