![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok Ive я кілька Q's спочатку XP HOME OEM на моїй системі, але мені потрібно перевстановити, але диск був пошкоджений так Messed Up My Computer. Таким їм збираєтеся встановлювати Windows XP Home SP2 (Retail) завдання, doesnt OEM означає, що він має певні драйвери для вашого комп'ютера. Після Ive встановлена роздрібна версія чи означає це, я повинен піти і завантажити всі драйвери для всіх речей на моєму комп'ютері? I Dont мають інтернет вдома, так може в мене є список деяких я водії повинні як Cd DVDRW ROM графічної карти і т.д. Допомогу їм не добре на цей матеріал! Thx PS: чи буде резервне копіювання компакт-диск (якщо я одержу його на роботу), містять драйверів на нього я можу використовувати? і де вони знаходяться? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xp буде автоматично оновити драйвери для CD / DVD RW і люблять, ви зможете знайти драйвери, які вимагають досить легко Якщо ви відчуваєте труднощі в знаходженні будь-яких драйверів тільки початок потоку вказівкою вашої проблеми, і я буду радий допомогти вам
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| OEM Original засоби виробництва обладнання. В основному це менш документації (якщо такі є), і ви більш обмежені, як до того, що вам дозволено робити. Диск міститиме всі необхідні драйвери, крім ті, які при установці, потрібно було вставити продукції КР. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці, збираєтеся спробувати перевстановити пізніше 2nite. |
|
| |||
| |||
| Добре їм і працює отримали XP Home SP2 встановлений, але немає звуку Theres я намагався грати в гру, і він сказав DirectSound Помилка: драйвера, як мені виправити цю Ive немає доступу до Інтернету, але я можу завантажити знову і знову з змін шт. Я думаю, що було Realtek їм не впевнений .... Також я не знаю, якщо мені потрібно будь-яким іншим водіям, я поклав на останніх драйверів NVIDIA GeForce для моєї, і здавалося, дати мені можливість змінити екран resoultion і колір і здогадався, що ним працювали? Потрібно чи інші водії, крім звукових драйверів після використання роздрібної XP? Завдяки високу оцінку! |
|
| |||
| |||
| Чи знаєте ви зробити комп'ютерів і материнських плат
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL PC 1529 NEC Computer International Модель - GA-8TRC410M-NF Набір мікросхем ATI r5400/rc400/rc410 Південний міст ATI SB400 LPCIO ITE IT8712 Графічного інтерфейсу Версія - PCI Express Посилання Ширина X16 Макс X16 Чи допомагає це? |
|
| |||
| |||
| Вважаючи це ваш Comp, ви можете завантажити драйвера тут
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Спасибі, Thats блискучу і жорстоку спробу завантажити його на вихідні, погано кажу вам, якщо воно працює чи ні .. Завдяки мільйон! |
|
| |||
| |||
| Завдяки вона працювала! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я Переформатувати Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Операційні системи Windows | 2 | 2 вересня 2009 09:03 |
| Windows XP Home не повністю завантажений | Сара Лу 2 | Операційні системи Windows | 16 | 12 жовтня 2008 09:50 |
| Windows XP Home | redden137 | Операційні системи Windows | 3 | 12 квітня 2008 07:34 |
| Допомога Windows Home premumn | samwar003 | Операційні системи Windows | 3 | 3 лютого 2008 11:37 |
| Windows XP Home перевстановлення. | xphelpme | Операційні системи Windows | 4 | 3 вересня 2007 09:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |