по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows XP Home SP3 PC произволно замръзва

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2009 г., 17:23
Новите държави Група

Default Windows XP Home SP3 PC произволно замръзва

Работещи XP Home, SP3. PC е случайно замразяване. Това се случва за известно време, но аз бях като с нея. Тя започна след мощност недостатъчност. Когато на власт дойде пак, аз забелязах, че замразяването. Не BSOD, то просто не се прави нищо, когато това се случи. Мишка продължава да работи, но нищо не се случва, ако кликнете върху нищо. Няма значение какъв браузър съм използвате. Когато това се случи, малък бял правоъгълник се появява в горния ляв ъгъл. Понякога аз чувам ниско поставил тътнеж, идващи от случая. Аз бях завтече Spybot S & D, Adaware, защитник, супер за борба с шпионски софтуер, Eusing и CCleaner, както и моите анти-вирус. Ive 'също се завтече Данни спасител. Обикновено тя се връща към нормалните след минута или две, но понякога трябва да отворите задача ръководител за затваряне на браузъра, след което тя ще работи добре, когато браузърът се възобновява. Сайтовете не изглежда въпрос, тъй като тя е замразена за TSF. На компютъра може да отиде два или три дни, без това настъпили, след което отново може да стане на четири или пет пъти в един ден. Проверих на температурата, а това е движение на 30в. Досега тя не се замразява, ако аз съм играе играта. Д-р Уотсън казва бр има никакви проблеми. LOL
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc