menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP Home SP3 PC náhodně Freezes

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 17:23
Nový člen skupiny

Default Windows XP Home SP3 PC náhodně Freezes

Spuštění XP Home, SP3. PC byla náhodně mrazu. To byl nějaký čas trvá, ale já jsem byl nabízení s ním. Začalo to po výpadku napájení. Když se vrátil k moci, jsem si všiml, že zmrazení. Ne BSOD, to prostě nemá co dělat, když k nim dojde. Myš stále funguje, ale nic se neděje, pokud si kliknete na cokoliv. Nezáleží na tom, co jsem prohlížeč používáte. Pokud k tomu dojde, malý bílý obdélník se zobrazí v levém horním rohu. Někdy si také vyslechnout nízké rozbil rachot pocházející od případu. Jsem běžel Spybot S & D, Adaware, Defender, Super anti-spyware, Eusing a CCleaner, stejně jako my Anti-virus. Jsem také běžel Data plavčík. Obvykle se vrací k normálu po minutu nebo dvě, ale někdy mám otevřít Správce úloh zavřete prohlížeč, pak to bude fungovat v pohodě, když je prohlížeč znovu otevřít. Místa nezdá se, že věci, jako je zmrazí TSF. PC mohou jít dva nebo tři dny, aniž by to se vyskytující, a pak opět může nastat čtyři až pětkrát během jednoho dne. Ověřil jsem si v temp, a je to běh na 30c. Zatím není mrazem, pokud jsem mohl hrát hry. Dr. Watson říká PC nemá žádné problémy. LOL
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.