Windows XP Home SP3 PC náhodně Freezes Spuštění XP Home, SP3. PC byla náhodně mrazu. To byl nějaký čas trvá, ale já jsem byl nabízení s ním. Začalo to po výpadku napájení. Když se vrátil k moci, jsem si všiml, že zmrazení. Ne BSOD, to prostě nemá co dělat, když k nim dojde. Myš stále funguje, ale nic se neděje, pokud si kliknete na cokoliv. Nezáleží na tom, co jsem prohlížeč používáte. Pokud k tomu dojde, malý bílý obdélník se zobrazí v levém horním rohu. Někdy si také vyslechnout nízké rozbil rachot pocházející od případu. Jsem běžel Spybot S & D, Adaware, Defender, Super anti-spyware, Eusing a CCleaner, stejně jako my Anti-virus. Jsem také běžel Data plavčík. Obvykle se vrací k normálu po minutu nebo dvě, ale někdy mám otevřít Správce úloh zavřete prohlížeč, pak to bude fungovat v pohodě, když je prohlížeč znovu otevřít. Místa nezdá se, že věci, jako je zmrazí TSF. PC mohou jít dva nebo tři dny, aniž by to se vyskytující, a pak opět může nastat čtyři až pětkrát během jednoho dne. Ověřil jsem si v temp, a je to běh na 30c. Zatím není mrazem, pokud jsem mohl hrát hry. Dr. Watson říká PC nemá žádné problémy. LOL |