μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP Home SP3 PC τυχαία παγώνει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 17:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows XP Home SP3 PC τυχαία παγώνει

Running XP Home, το SP3. PC έχει τυχαία κατάψυξη. Αυτό συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά έχω την προσφορά με αυτή. Θα αρχίσει μετά από μια διακοπή ρεύματος. Όταν η εξουσία επέστρεψαν μετά, παρατήρησα αυτή τη δέσμευση. Δεν BSOD, απλώς δεν κάνει τίποτα όταν συμβαίνει. Το ποντίκι δουλεύει ακόμη, αλλά τίποτα δεν θα συμβεί αν κάνετε κλικ σε τίποτα. Δεν έχει σημασία ποια είμαι, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης. Όταν συμβαίνει αυτό, ένα μικρό λευκό παραλληλόγραμμο εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία. Μερικές φορές θα ακούσετε επίσης ένα χαμηλό pitched RUMBLE που προέρχονται από την υπόθεση. Έχω εκτελέσατε Spybot S & D, Adaware, Defender, Super Anti-spyware, Eusing και CCleaner, όπως επίσης και μου ιών. Έχω επίσης έτρεξε Στοιχεία Ναυαγοσωστικής. Συνήθως επιστρέφει στο φυσιολογικό μετά από ένα λεπτό ή δύο, αλλά μερικές φορές πρέπει να αρχίσει το έργο του διαχειριστή για να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης, τότε αυτό θα λειτουργήσει μια χαρά όταν το πρόγραμμα περιήγησης είναι ξανανοίξει. Οι περιοχές που δεν φαίνεται να έχει σημασία, δεδομένου ότι έχει καταψυχθεί στο TSF. Το PC μπορεί να προχωρήσει δύο ή τρεις ημέρες, χωρίς αυτό που συνέβησαν και, στη συνέχεια, και πάλι αυτό μπορεί να συμβεί τέσσερις ή πέντε φορές μέσα σε μια μέρα. Θα ελέγχεται η θερμοκρασία, και είναι σε λειτουργία 30γ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει παγώσει αν είμαι παίζοντας ένα παιχνίδι. Δρ Watson λέει pc δεν έχει θέματα. LOL
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Το παλιό pc ξεκινά παγώνει μέχρι και πριν από την έναρξη για να φορτώσει τα παράθυρα XgenAdam Γενική Συζήτηση Hardware 0 12 Ιουλ 2009 14:10
Toshiba Laptop παγώνει Στα Windows Startup Werwolf Λειτουργικά συστήματα Windows 0 5 Ιουν 2009 20:23
Windows XP Εγκατάσταση παγώνει adageon Λειτουργικά συστήματα Windows 1 24η Μαΐου 2009 01:37
Computer παγώνει τυχαία .... BiNaRyCoDe Γενική Συζήτηση Hardware 5 6 Δεκ 2008 05:29
Windows κολλάει / παγώνει για εναλλαγή χρήστη JustOneUK Γενικά Λογισμικό Chat 3 25 Αυγ 2006 22:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.