Windows XP Home SP3 PC nasumi Freezes Running XP Home, SP3. PC je nasumično zamrzavanje. To je odlazak na neko vrijeme, ali sam stavio gore sa Internet. On je započeo nakon nestanka struje. Kada se vratio na vlast, primijetio sam da zamrzavanje. Bez BSOD, jednostavno ga ne čini ništa, kada se javlja. Miš i dalje radi, ali ništa se ne događa ako kliknete na ništa. Nije bitno što sam koristeći preglednik. Kada se to dogodi, mali bijeli pravokutnik se nalazi u gornjem lijevom rukom kutu. Ponekad sam i čuju niske utaboriše tutnjati dolaze iz slučaja. I've ran Spybot S & D Adaware, Branitelj, Super Anti-spyware, Eusing i CCleaner, kao i moj protu-virus. Ja sam također vodio Data tjelohranitelj. Obično ga se vraća na normalne, nakon minutu-dvije, ali ponekad moram otvoriti zadaća voditelj za zatvaranje preglednika, onda će raditi sasvim u redu, kada je ponovno otvorena preglednik. Na web stranicama ne činiti se to pitanje, jer je zamrznuta na TSF. PC svibanj ići dva ili tri dana bez ovog pojavio, a zatim opet se može dogoditi četiri ili pet puta u jednom danu. JA ček na temp, a to je trčanje na 30C. So far, to ne smrznuti ako sam igrajući igru. Dr. Watson kaže pc nema problema. LOL |