| Running XP Home, SP3. PC már véletlenszerűen befagyasztása. Ez nem megy egy ideig, de én már üzembe ki vele. Ezt követően kezdődött, egy áramkimaradás. Ha a hatalom jött vissza, észrevettem, hogy befagyasztása. Nem BSOD, csak nem csináltam semmit, ha ez bekövetkezik. Az egér még működik, de nem történik semmi, ha nem kattint rá. Nem számít, hogy milyen böngészőt használó vagyok. Ha ez bekövetkezik, egy kis fehér téglalap jelenik meg a bal felső sarokban. Néha én is hallom a kis hangú morajlik érkezik az ügyben. Már futott Spybot S & D, Adaware, Defender, Super anti-spyware, Eusing és a CCleaner, valamint az anti-vírus. Én is futott Data strandőr. Általában akkor visszatér a normális után egy-két percen belül, de néha van, hogy megnyitja a feladat igazgató, hogy bezárja a böngészőt, akkor működnek, ha a bírság böngésző újra megnyitották. A helyszínek úgy tűnik, nem számít, mert fagyott a TSF. Lehet, hogy a számítógép két vagy három nap anélkül, hogy ez bekövetkezett, majd újra bekövetkezhet négy vagy öt alkalommal egy-egy napra. Megnéztem a hőm, és fut a 30C. Eddig nem fagyasztható, ha én vagyok játszani a játékot. Dr. Watson mondja db nincs kérdéseket. LOL |