mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP Home SP3 PC Atsitiktinai pakimba

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 17:23
Naujas Narys

Default Windows XP Home SP3 PC Atsitiktinai pakimba

Running XP Home SP3. PC buvo atsitiktinai įšaldymas. Tai vyksta jau kurį laiką, bet aš pateikiant su juo. Jis buvo pradėtas po to, kai dėl elektros tiekimo gedimo. Kai galia grįžo į, aš pastebėjau, kad įšaldymas. Nr BSOD, tai tiesiog nedaro nieko, kai jis atsiranda. Pelės vis dar veikia, bet nieko neįvyksta, jei paspausite ant nieko. Nesvarbu kokia naršykle aš naudoju. Kai tai atsitinka, mažas baltas stačiakampis, esantis viršutiniame kairiajame kampe. Kartais man taip pat išgirsti Žemo dažnio Pasakyti iš bylos. Aš vyko Spybot S & D, Adaware, gynėjai, Super Anti-spyware, Eusing ir CCleaner, taip pat mano anti-virusas. Aš taip pat vyko Data Lifeguard. Paprastai ji normalizuosis po minutę ar dvi, o kartais aš pradėti Task Manager uždaryti naršyklę, tada jis dirbs tik bauda, kai naršyklė yra atnaujinta. Svetaines neatrodo, kad klausimas, kaip ji užšaldyti TSF. PC gali eiti du ar tris dienas, tačiau tai vyksta, ir tada vėl jis gali nutikti keturis ar penkis kartus per vieną dieną. Sprawdziliśmy temp, ir tai veikia ne 30C. Kol kas nėra užšaldyti if I'm playing a game. Dr Watson sako PC nėra problemų. LOL
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.