Windows XP Home SP3 PC Randomly blokowany Uruchamianie XP Home SP3. PC zostały losowo zera. To trwa już od pewnego czasu, ale I've been oddanie się z nim. Zaczęło po awarii zasilania. Gdy wrócił na mocy, zauważyłem go zera. Nr BSOD, po prostu nie robi nic, kiedy to nastąpi. Mysz wciąż działa, ale nic się nie dzieje, jeśli klikniesz na wszystko. Nie ma znaczenia, jakie Używam przeglądarki. Gdy to nastąpi, mały biały prostokąt pojawia się w lewym górnym rogu. Czasami również usłyszeć niski rozbił pomrukiwanie pochodzącego z przypadku. I've prowadził Spybot S & D, Adaware, obrońcy, Super anti-spyware, Eusing i CCleaner, jak również moje antywirusowego. I've także prowadził Dane Lifeguard. Zazwyczaj wraca do normalnej po minutę lub dwie, ale czasami mam, aby otworzyć Menedżera zadań do zamknięcia przeglądarki, to będzie działać dobrze, gdy przeglądarka jest ponownie. Miejsca nie wydaje się kwestia, jak to ma zamrożone na TSF. Komputer może dwa lub trzy dni bez tego miejsce, a następnie ponownie może się zdarzyć, cztery lub pięć razy w ciągu jednego dnia. I sprawdzeniu temp, a to działa na 30C. Jak dotąd, nie zamrażać if I'm playing gry. Dr Watson mówi PC nie ma problemów. LOL |