menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP Home SP3 PC náhodne freezes

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 17:23
Nový člen skupiny

Default Windows XP Home SP3 PC náhodne freezes

Spustenie XP Home, SP3. PC bola náhodne mrazu. To bol nejaký čas trvá, ale já jsem byl ponúkanie s ním. Začalo to po výpadku napájania. Keď sa vrátil k moci, som si všimol, že zmrazenie. Nie BSOD, to prostě nemá čo robiť, keď k nim dôjde. Myš stále funguje, ale nic sa nedeje, ak si kliknete na čokoľvek. Nezáleží na tom, co jsem prehliadač používate. Ak k tomu dôjde, malý biely obdĺžnik sa zobrazí v ľavom hornom rohu. Niekedy si tiež vypočuť nízke rozbil rachot pochádzajúce od prípadu. Jsem běžel Spybot S & D, Adaware, Defender, Super anti-spyware, Eusing a CCleaner, rovnako ako my Anti-virus. Som tiež běžel Data plavčík. Zvyčajne sa vracia do normálu po minútu alebo dve, ale niekedy mám otvoriť Správcu úloh zatvorte prehliadač, potom to bude fungovať v pohode, keď je prehliadač znovu otvoriť. Miesta nezdá sa, že veci, ako je zmrazí TSF. PC môžu ísť dva alebo tri dni, bez toho, aby to sa vyskytujúce, a potom opäť môže nastať štyri až päťkrát počas jedného dňa. Overil som si v temp, a je to beh na 30c. Zatiaľ nie je mrazom, ak som mohol hrať hry. Dr Watson hovorí PC nemá žiadne problémy. LOL
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj starý počítač zamrzne a začne sa pred tým, než začne zaťaženie okna XgenAdam Všeobecné Hardware Chat 0 12. Júl 2009 14:10
Toshiba Laptop freezes Na štarte Windows Werwolf Operačné systémy Windows 0 5. jún 2009 20:23
Windows XP Inštalácia zamrzne adageon Operačné systémy Windows 1 24. máj 2009 01:37
Počítač náhodne freezes .... BiNaRyCoDe Všeobecné Hardware Chat 5 6. december 2008 05:29
Windows zasekne / zamrzne na prepínanie užívateľov JustOneUK Všeobecné Software Chat 3 25. august 2006 22:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.