Windows XP Home SP3 PC náhodne freezes Spustenie XP Home, SP3. PC bola náhodne mrazu. To bol nejaký čas trvá, ale já jsem byl ponúkanie s ním. Začalo to po výpadku napájania. Keď sa vrátil k moci, som si všimol, že zmrazenie. Nie BSOD, to prostě nemá čo robiť, keď k nim dôjde. Myš stále funguje, ale nic sa nedeje, ak si kliknete na čokoľvek. Nezáleží na tom, co jsem prehliadač používate. Ak k tomu dôjde, malý biely obdĺžnik sa zobrazí v ľavom hornom rohu. Niekedy si tiež vypočuť nízke rozbil rachot pochádzajúce od prípadu. Jsem běžel Spybot S & D, Adaware, Defender, Super anti-spyware, Eusing a CCleaner, rovnako ako my Anti-virus. Som tiež běžel Data plavčík. Zvyčajne sa vracia do normálu po minútu alebo dve, ale niekedy mám otvoriť Správcu úloh zatvorte prehliadač, potom to bude fungovať v pohode, keď je prehliadač znovu otvoriť. Miesta nezdá sa, že veci, ako je zmrazí TSF. PC môžu ísť dva alebo tri dni, bez toho, aby to sa vyskytujúce, a potom opäť môže nastať štyri až päťkrát počas jedného dňa. Overil som si v temp, a je to beh na 30c. Zatiaľ nie je mrazom, ak som mohol hrať hry. Dr Watson hovorí PC nemá žiadne problémy. LOL |