мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус КСП Хоме СП3 ПЦ насуми Фреезес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 17:23
Нови члан групе

Default Уиндоус КСП Хоме СП3 ПЦ насуми Фреезес

Руннинг КСП Хоме, СП3. ПЦ је насумично замрзавање. То је одлазак на неко време, али сам ставио горе с то. Он је започео након нестанка струје. Када се вратио на власт, приметио сам да замрзавање. Без БСОД, једноставно га не чини ништа, када се јавља. Миш и даље ради, али ништа се не дешава ако кликнете на ништа. Није битно што сам користећи прегледач. Када се то деси, мали бели правоугаоник се налази у горњем левом руком углу. Понекад сам и чују ниске утаборише тутњати долазе из случаја. И'ве еарлы Спыбот С & Д АдАуаре, Бранилац, Супер Анти-спыуаре, Еусинг и ЦЦлеанер, као и мој проту-вирус. Ја сам такође водио Дата тјелохранитељ. Обично га се враћа на нормалне, након минуту-двије, али понекад морам отворити задатак водитељ за затварање прегледача, онда ће радити сасвим у реду, када је поново отворена прегледач. На уеб страницама не чинити се то питање, јер је замрзнута на ТСФ. ПЦ мај ићи два или три дана без овог појавио, а затим опет се може десити четири или пет пута у једном дану. ЈА чек на темп, а то је трчање на 30Ц. Со фар, то не замрзнути ако сам играјући игру. Др Уатсон каже пц нема проблема. ЛОЛ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мој стари пц фреезес почиње и пре него што почиње учитавање Уиндоус КсгенАдам Генерал Хардуаре Цхат 0 12. јула 2009 14:10
Тосхиба Лаптоп Фреезес на Уиндоус Стартуп Вукодлак Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 20:23
Уиндоус КСП Инсталациони фреезес адагеон Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 24 мај 2009 01:37
Цомпутер насуми Фреезес .... БиНаРыЦоДе Генерал Хардуаре Цхат 5 6 децембар 2008 05:29
Уиндоус смрзну / фреезес на прекидач корисник ЈустОнеУК Уопштено Софтуаре Цхат 3 25 аугуст 2006 22:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц