Уиндоус КСП Хоме СП3 ПЦ насуми Фреезес Руннинг КСП Хоме, СП3. ПЦ је насумично замрзавање. То је одлазак на неко време, али сам ставио горе с то. Он је започео након нестанка струје. Када се вратио на власт, приметио сам да замрзавање. Без БСОД, једноставно га не чини ништа, када се јавља. Миш и даље ради, али ништа се не дешава ако кликнете на ништа. Није битно што сам користећи прегледач. Када се то деси, мали бели правоугаоник се налази у горњем левом руком углу. Понекад сам и чују ниске утаборише тутњати долазе из случаја. И'ве еарлы Спыбот С & Д АдАуаре, Бранилац, Супер Анти-спыуаре, Еусинг и ЦЦлеанер, као и мој проту-вирус. Ја сам такође водио Дата тјелохранитељ. Обично га се враћа на нормалне, након минуту-двије, али понекад морам отворити задатак водитељ за затварање прегледача, онда ће радити сасвим у реду, када је поново отворена прегледач. На уеб страницама не чинити се то питање, јер је замрзнута на ТСФ. ПЦ мај ићи два или три дана без овог појавио, а затим опет се може десити четири или пет пута у једном дану. ЈА чек на темп, а то је трчање на 30Ц. Со фар, то не замрзнути ако сам играјући игру. Др Уатсон каже пц нема проблема. ЛОЛ |