Windows XP Home SP3 PC rastlantısal Dondurdu XP Home, SP3 yayınlanıyor. PC rasgele donma olmuştur. Bu bir süre devam edildi, ama ayak koyarak oldum. Bu bir güç kesintisi sonrasında başladı. Ne zaman güç geri geldi, ben donma fark. BSOD Hayır, sadece şey yapmak değil ne zaman ortaya çıkar. Fare hala çalışır, ama hiçbir şey tıkladığınızda hiçbir şey olmaz. Bu ne kullanıyorum tarayıcı önemli değildir. Bu, küçük bir beyaz dikdörtgen üst sol köşesinde görünür. Bazen ben de duydum bir meydan düşük durumda gelen gurultu. Ben Spybot S & D, Adaware, Defans, Süper Anti-casus yazılım, Eusing ve CCleaner gibi benim anti-virüs koştum ettik. Ayrıca Veri Lifeguard koştum ettik. Genellikle bu normal bir ya da iki dakika sonra, ancak döner bazen ben tarayıcıyı kapatmak için görev yöneticisini açmak için varsa, o zaman sadece bir tarayıcı tekrar olduğunu iyi çalışacak. Olarak TSF üzerinde dondurulmuş olan siteleri fark eder, don't seem. PC Bu ve sonra meydana tekrar tek bir günde dört-beş kere olur iki veya üç gün gidebilirsiniz. Bu ısı kontrol ve 30C çalışan's. Eğer bir oyunu oynarken yaşıyorum Şimdiye kadar, bu dondurma değildir. Watson adet söylüyor hiçbir sorunları vardır. LOL |