| Running XP Home, SP3. ПК був випадковим заморожування. Це триває вже протягом деякого часу, але я клав з нею. Вона почалася після відключення живлення. Коли влада повернулася, я помітив це заморожування. BSOD ні, він просто нічого не робить, коли воно відбувається. Миша, як і раніше працює, але нічого не відбувається, якщо ви натиснете на що завгодно. Чи не важливо, який браузер я використовую. Коли це відбувається, маленький білий прямокутник відображається у верхньому лівому куті. Іноді я також чув, низковата гулу Виходячи зі справи. Я побіг Spybot S & D, AdAware, Захисникові, Super Anti-Spyware, Eusing і CCleaner, а також мій анти-вірус. Я теж побіг Data Lifeguard. Зазвичай вона повертається до норми через хвилину або дві, а іноді мені доводиться, щоб відкрити диспетчер завдань, щоб закрити браузер, то вона буде чудово працювати при повторному відкритті браузера. Сайти, схоже, не питання, як він замерз TSF. ПК може йти два чи три дні без такої події, а потім знову може статися так, чотири або п'ять разів протягом одного дня. Я перевірив темп, і він працює на 30C. Поки воно не замерзає, якщо я граю в ігри. Доктор Ватсон говорить ПК немає питань. LOL |