![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Както мнозина от вас ще знаем от предишни темата: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Имам четири години стар компютър (OS Windows XP Home), която е леко ексцентричен. Тя все още е много бързо, но има всички видове малки проблеми, които мисля, че може да бъде сортиран, като тя се върна към фабрика състояние. След много дискусии в предишния темата реших да закупите Windows XP Home OEM диск, който вече имате. Моят въпрос е този път - не Просто поставете диска и далеч да отида и да инсталирате Windows XP пак на моя компютър, или да форматирам моя С първия диск (след гръб всичко нагоре). Бих искал да сложи край на операцията със съвършено чист и свеж машина и съм готов да прекарват голямо количество от време претоварване софтуер др Благодаря, и всякакви коментари и съвети е добре дошъл Ивон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали това за кулата Ивон?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP автоматично форматиране на диск, ако искате да я по време на инсталиране.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако поп компактдиска в него, ще ви помогне да формат, ако и това да реши какво да прави.
| |||
| |||
| Да, това е за кулата, а аз знам, че ще ми помогне формат, но е, че това, което трябва да се прави, за да ме постигне целта ми? Ивон |
|
| |||
| |||
| Ако се изпълнява в момента същата версия на XP, както сте закупили можеш да направим ремонт. Обувка от CD и изберете втория ремонт опция. Всички данни и настройки ще остане същото, само за грешки и проблеми, ще бъдат изложени изгладено. Ако вариантите са различни, че просто няма да ви даде ремонт опция. Пълен формат и инсталиране е всичко, което мога да направя в този момент и всички данни ще бъдат загубени. Бих все пак препоръчваме гръб до нещо важно. |
|
| |||
| |||
| Гледам тук Ивон. Сега се игнорира всички написването OK и превъртете надолу в страницата към екрана Кадри заснета от лявата страна. На около Pic NO3 тя казва "Не може да се намери предишната версия на XP" Ваш, ще каже: "Намерих версия, какво бихте искали да направите?" Ремонт него. Изтриване Изберете да го изтриете и форматирате дяла веднъж изтрита. Форматиране на дяла в NTFS. След като този дял е бил форматиран XP ще заредите и инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Просто разбрах, че не бях каза ти благодаря за помощта с това - и двете компютри изцяло форматирани и уволнен отново, но никой от него би било възможно без помощта на всеки, - благодаря ви. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър | rocket7 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 13:56 |
| Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 | jimbeis462 | Windows операционни системи | 22 | 15 май 2009 г. 01:56 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| Re-инсталирате Windows XP | braddersep | Windows операционни системи | 7 | 4 април 2008 02:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |