![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak mnozí z vás vědí z předchozí thread: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Mám čtyři roky starého počítače (OS Windows XP Home), což je mírně rozmrzelý. Je to stále velmi rychlá, ale má všechny druhy malé závady, které myslím, že by mohl být vyřeší tím, že jej zpět do továrny stavu. Po dlouhém jednání v předchozích vláken jsem se rozhodl zakoupit Windows XP Home OEM disk, který mám nyní. Moje otázka je tentokrát - mám jen vložit disk a jdu pryč a nainstalovat systém Windows XP na mém počítači, nebo bych měl formát můj první disk C (vše až po zálohování). Rád bych o ukončení operace s naprosto čistý a svěží stroje a jsem připraven trávit kvanta času překládání software atd. Díky, a jakékoli připomínky a rady jsou vítány Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pro věž Yvonne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP bude automaticky formátovat disk, pokud chcete, aby během instalace.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud jste pop CD vám to pomůže ve formátu, pokud je to to, co jste se rozhodli udělat.
| |||
| |||
| Ano, je to pro věž, a já vím, že mi pomůže formátu, ale je to, že to, co jsem měla dělat, aby mi pomohl dosáhnout mým cílem? Yvonne |
|
| |||
| |||
| Pokud jste právě běží stejnou verzi XP, jak jste si zakoupili pak si můžete udělat opravu. Boot z CD a zvolte druhou možnost opravy. Všechna data a nastavení zůstane stejný, jen chyby a problémy budou bezchybné. Pokud se verze liší se prostě nedá vám možnost opravy. Plný formát a nainstalovat, je vše, co můžete udělat v tomto bodě, a všechna data budou ztracena. Já bych ještě doporučujeme zálohovat nic důležitého. |
|
| |||
| |||
| Pohled tady Yvonne. Nyní ignorovat všechny písemné ok a nalistujte stránku snímků obrazovky na obrázku na levé straně. Asi pic No3 říká, že "nelze najít předchozí verzi XP" S pozdravem řekne "Nalezeno verze, co byste chtěl dělat?" Opravit. Smazat Vyberte, zda chcete smazat a naformátovat oddíl jednou zrušen. Formátu v oddílu NTFS. Poté, co oddíl byl naformátován XP načte a nainstaluje. |
|
| |||
| |||
| Jen si uvědomila, že jsem si řekl, děkuji vám za pomoc s touto - v obou počítačích plně formátované a vystřelil znovu, ale nic z toho by nebylo možné bez pomoci každého z nás - děkujeme. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Nelze nainstalovat Windows Vista nebo Windows 7 | jimbeis462 | Operační systémy Windows | 22 | 15. května 2009 01:56 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Nelze nainstalovat Windows 2000 nebo Windows ME | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 18 | 4. dubna 2008 11:14 |
| Re-instalaci systému Windows XP | braddersep | Operační systémy Windows | 7 | 4. dubna 2008 02:13 |
| Thread Nástroje | |
| |