![]() |
|
| |||
| |||
| Όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε από το προηγούμενο νήμα: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Έχω τέσσερα χρόνια παλιό υπολογιστή (λειτουργικό σύστημα Windows XP Home), η οποία είναι ελαφρώς εκκεντρικός. Είναι ακόμα πολύ γρήγορα, αλλά έχει όλα τα είδη του λίγο δυσλειτουργίες που πιστεύω ότι θα μπορούσε να επιλυθεί με τη λήψη πίσω στην κατάσταση εργοστάσιο. Μετά από πολλές συζητήσεις κατά το προηγούμενο νήμα μου αποφάσισε να αγοράσει έναν υπολογιστή με Windows XP Home OEM δίσκο που εγώ τώρα. Η ερώτησή μου είναι αυτή τη στιγμή - μπορώ να εισαγάγετε μόνο το δίσκο και πάω μακριά και να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows XP στον υπολογιστή μου, ή θα πρέπει να μου σχήμα Γ δίσκο μου πρώτα (και μετά το σώσιμο τα πάντα επάνω). Θα ήθελα να τελειώσω τη λειτουργία με ένα εντελώς καθαρό και φρέσκο μηχάνημα και είμαι διατεθειμένη να δαπανήσει oodles του χρόνου φόρτωσης λογισμικού κλπ. Thanks, και τις τυχόν παρατηρήσεις και συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτό για τον πύργο Yvonne;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP θα αυτόματα διαμόρφωση της μονάδας δίσκου, αν θέλετε να κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν ποπ το CD σε αυτό θα σας βοηθήσει να μορφή, αν αυτό είναι ό, τι και αν αποφασίσετε να κάνετε.
| |||
| |||
| Ναι, είναι για τον πύργο, και ξέρω ότι θα με βοηθήσει μορφή, αλλά είναι ότι αυτό που πρέπει να κάνει για να με βοηθήσει να επιτύχει το στόχο μου; Yvonne |
|
| |||
| |||
| Εάν εκτελείτε τη στιγμή την ίδια έκδοση των XP που έχετε αγοράσει, τότε μπορείτε να κάνετε κάποια επισκευή. Εκκίνηση από το CD και επιλέξτε την επιλογή επισκευής ΔΕΥΤΕΡΗ. Όλα τα δεδομένα και ρυθμίσεις θα παραμείνει το ίδιο, μόνο τα σφάλματα και τα προβλήματα θα πρέπει να εξομαλυνθεί. Αν οι εκδόσεις είναι διαφορετικά απλούστατα δεν θα σας δώσει την επιλογή επισκευής. Μια πλήρης μορφή και την εγκατάσταση είναι το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το σημείο και οποιαδήποτε δεδομένα θα χαθούν. Είχα ακόμη συστήσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κάτι σημαντικό. |
|
| |||
| |||
| Βλέμμα εδώ Yvonne. Τώρα αγνοήσει όλα τα γραπτά ok και μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να τα στιγμιότυπα οθόνης απεικονίζονται στην αριστερή πλευρά. Περίπου pic Νο3 λέει "Δεν μπορείτε να βρείτε μια προηγούμενη έκδοση των XP" Δικός σου θα πει "βρήκα μια έκδοση, τι θα θέλατε να κάνετε;" Επισκευή αυτό. Διαγράψετε Επιλέξτε για να διαγραφεί αυτό και να διαμορφώσετε το διαμέρισμα μία φορά διαγράφεται. Διαμόρφωση του διαμερίσματος σε NTFS. Μόλις η κατάτμηση έχει διαμορφωθεί XP θα φορτώσει και να εγκαταστήσετε. |
|
| |||
| |||
| Απλά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πει ευχαριστώ για τη βοήθεια με αυτό - και οι δύο υπολογιστές πλήρως διαμορφωμένο και καύση και πάλι, αλλά κανένας δεν θα ήταν δυνατή αν δεν βοηθήσει όλους - ευχαριστώ. |