![]() |
|
| |||
| |||
| כמה מכם ידעו מן הקודם פתיל: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 יש לי בת ארבע המחשב (מערכת הפעלה Windows XP Home) שנמצא מעט cranky. זה עדיין מהיר מאוד אבל יש כל מיני glitches מעט כי אני חושב יכול להיות מיון לפי לוקח אותו בחזרה למפעל המצב. אחרי הרבה לדיון הקודם פתיל החלטתי לרכוש את Windows XP Home OEM דיסק עכשיו יש לי. הפעם השאלה שלי היא - האם אני פשוט להכניס את הדיסק או שאני אלך מכאן ולהתקין שוב את Windows XP על המחשב שלי, או שאני צריך לאתחל את כונן C הראשון (אחרי הכל את הגיבוי). אני רוצה לסיים את הפעולה עם נקייה לחלוטין ו טרי מכונת AM מוכן להשקיע המון זמן טוען תוכנה וכו ' תודה, כל ההערות וייעוץ הוא ברוכים הבאים Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה עבור מגדל Yvonne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פורמט XP באופן אוטומטי את הכונן, אם אתה רוצה את זה במהלך ההתקנה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם התקליטור POP בו יעזור לך לעצב, אם זה מה שאתה תחליט לעשות.
| |||
| |||
| כן, זה של המגדל, ואני יודע שזה יעזור לי לעצב, אבל זה מה שאני צריך לעשות כדי לעזור לי להשיג את המטרה? Yvonne |
|
| |||
| |||
| אם אתה מפעיל כעת את אותה גרסה של XP כפי שרכשת אז אתה יכול לעשות תיקון. אתחול מהתקליטור השני ובחר באפשרות לתקן. כל הנתונים וההגדרות יישאר אותו דבר, רק באגים ובעיות יהיה לגיהוץ החוצה. אם הם גירסאות שונות זה לא יהיה פשוט לתת לך את האפשרות לתקן. פורמט מלא ולהתקין הוא כל מה שאתה יכול לעשות בשלב זה וכל הנתונים יאבדו. אני מעוניין עדיין ממליצים לגבות כל דבר חשוב. |
|
| |||
| |||
| מראה כאן Yvonne. עכשיו להתעלם כל אישור בכתב או לגלול למטה את הדף על גבי המסך יריות בתמונה בצד שמאל. בשעה pic No3 זה אומר "לא ניתן למצוא גרסה קודמת של XP?" בברכה יאמרו "מציאה גירסה, מה היית רוצה לעשות?" לתקן אותה. מחק את זה בחר כדי למחוק אותו לאתחל את המחיצה לאחר שנמחקו. לאתחל את המחיצה ב-NTFS. כאשר המחיצה כבר פירמטת יהיה לטעון XP ולהתקין. |
|
| |||
| |||
| Realised פשוט כי היו לי לא אמר תודה על העזרה עם זה - בשני המחשבים מלא בפורמט ו ירה שוב, אבל כל זה לא היה אפשרי ללא עזרה של כולם - תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה | rocket7 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -30 במאי 2009 13:56 |
| אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 22 | ה -15 במאי 2009 01:56 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| אין אפשרות להתקין את Windows 2000 או Windows Me | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 4th אפריל 2008 11:14 |
| התקן מחדש את Windows XP | braddersep | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 4th אפריל 2008 02:13 |
| שרשרת כלים | |
| |