![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip ir daugelis iš jūsų žino, nuo Previous thread: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Turiu keturių metų senumo PC (OS Windows XP Home), kuris yra šiek tiek kaprizingas. Jis vis dar labai greitai, tačiau visi beveik viskas susimaišė, kad aš manau, rūšys galėtų būti išspręstos atsižvelgiant jį atgal į gamyklą sąlyga. Po ilgų diskusijų Previous thread aš nusprendžiau įsigyti "Windows XP Home OEM disko, kurį aš dabar. Mano klausimas šiuo metu yra - man tiesiog įdėkite diską ir toli man eiti, ir įdiegti "Windows XP vėl mano kompiuteryje, ar reikia formatuoti diską C pirmoji (po pagrindo viską aukštyn). Norėčiau užbaigti operaciją su visiškai švarus ir šviežias mašina ir esu pasirengęs išleisti aibės laiko perkrovimo įrangos ir tt Ačiū, bet komentarai ir patarimai yra welcome Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šį bokštas Yvonne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP bus automatiškai formatuoti diską, jei norite jį per setup.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite pop ir tai padės jums formatas, jei tai, ką nusprendžia daryti CD.
| |||
| |||
| Taip, tai į bokštą, ir žinau, kad tai padės man formatu, bet tai, kad tai, ką turėtų daryti, kad man padėti pasiekti savo tikslą? Yvonne |
|
| |||
| |||
| Jei šiuo metu veikia tos pačios versijos XP kaip Jūs įsigijote tada galite daryti remontas. Boot from CD ir pasirinkite antrąjį variantą remontas. Visi duomenys ir nustatymai išliks tokie patys, tik klaidas ir problemas, bus išlyginti out. Jei versijos skiriasi ji tiesiog ne jums remonto variantą. Pilnas formatas ir įrengti yra viskas, ką galima padaryti tuo momentu ir bet kokie duomenys bus prarasti. Norėčiau dar rekomenduoti kopijavimas nieko svarbaus. |
|
| |||
| |||
| Žiūrėti čia Yvonne. Dabar ignoruoti visus raštu OK ir pereikite į puslapį ekrano nuotraukų paveikslėlyje kairėje pusėje. Maždaug pic No3 ji sako: "Nepavyko rasti ankstesnes versijas XP" Pagarbiai pasakys "Rasta versija, ką norėtumėte daryti?" Pataisyti. Ištrinti Pasirinkite Ištrinti ir formos pertvarų kartą išbraukti. Formatuoti disko į NTFS. Kai disko buvo suformatuotas XP bus įkelti ir įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog supratau, kad aš ne sakė: ačiū už šią Pagalba - abu kompiuterius pilnai suformatuotas ir fired up vėl, bet niekas apie tai būtų buvę įmanoma be everyone's help - ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server | rocket7 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 30, 2009 13:56 |
| Nepavyksta įdiegti "Windows Vista ar Windows 7 | jimbeis462 | Windows "operacinės sistemos | 22 | Gegužė 15, 2009 01:56 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Nepavyko įdiegti "Windows 2000 arba Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 18 | 4 balandis 2008 11:14 |
| Naujo įdiegti "Windows XP" | braddersep | Windows "operacinės sistemos | 7 | 4 balandis 2008 02:13 |
| Temos įrankiai | |
| |