![]() |
|
| |||
| |||
| Tā kā daudzi no jums būs zināt, no iepriekšējiem pavedieniem: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Man ir četrus gadus vecs PC (OS Windows XP Home), kas ir nedaudz kaprīzs. Tas joprojām ir ļoti ātri, taču ir visas lielas glitches, ka es domāju, ka veidu, varētu atrisināt, pieņemot atpakaļ uz rūpnīcas apstākļos. Pēc ilgām diskusijām ar iepriekšējā pavediena es nolēmu iegādāties Windows XP Home OEM disku, kurš man tagad ir. Mans jautājums šoreiz ir - man vienkārši ievietojiet disku un prom man iet un instalēt Windows XP atkal par manu PC, vai man format manu C disku vispirms (pēc pamatni viss up). Es gribētu, lai izbeigtu operāciju ar pilnīgi tīru un svaigu mašīnu un esmu gatavs tērēt pārpilnība laika pārkraušanu programmatūra uc Paldies, un visas piezīmes un ieteikumi ir apsveicami Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai šis tornis Yvonne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP automātiski formāta disku, ja vēlaties to laikā setup.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja jūs pop CD tas palīdzēs jums formātā, ja tas, ko jums izlemt, ko darīt.
| |||
| |||
| Jā, tas ir par torni, un es zinu, ka man palīdzēs formātā, bet ir tas, kas man jādara lai man palīdzētu sasniegt mans mērķis? Yvonne |
|
| |||
| |||
| Ja Jums pašlaik darbojas tajā pašā versija XP, kā esat iegādājies, tad jūs varat darīt, remonts. Boot no CD un izvēlieties OTRAIS remonts iespēju. Visi dati un iestatījumi paliks tas pats, tikai bugs un problēmas būs izlīdzināt. Ja versijas atšķiras tas vienkārši nedod jums remonta variantu. Pilnā formātā un instalēt ir viss, jūs varat izdarīt šajā brīdī un visi dati tiks zaudēti. Es joprojām iesaku pamatni veido kaut kas svarīgs. |
|
| |||
| |||
| Skatīties šeit Yvonne. Tagad ignorēt visu rakstot ok un ritiniet uz leju lapu ekrānuzņēmumus attēlotie uz kreisajā pusē. Apmēram pic NO3 to saka: "Nevaru atrast iepriekšējo versiju XP" Yours teiks "Found versiju, ko jūs vēlētos darīt?" Labot. Izdzēst Izvēlieties izdzēst un formātu partition vienreiz svītro. Formatēt nodalījumu NTFS. Kad nodalījums ir formatēts XP būs slodze un instalēt. |
|
| |||
| |||
| Tikko saprata, ka man nebija teica paldies par palīdzību Šo - abos datoros pilnīgi formatēts un kurināmā atkal, bet neviena no būtu bijis iespējams bez ikvienam palīdzēt - thank you. |
![]() |
|
| Bookmarks |