![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pretože mnoho z vás bude poznať z predchádzajúceho vlákno: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Mám štyri roky starého PC (OS Windows XP Home), čo je trochu výstredná. Je to ešte veľmi rýchlo, ale všetky druhy málo glitches, že myslím, že by mohli byť zoradené podľa pričom ho späť do továrne stave. Po mnoho diskusií v minulom vlákno som sa rozhodol kúpiť si Windows XP Home OEM disku, ktorú som teraz. Moja otázka tejto doby je - môžem len vložiť disk a jdu pryč a nainštalovať Windows XP na počítači, alebo by som mal formát môj prvý disk C (po zadnej všetko up). Chcel by som ukončiť prevádzku s úplne čistú a čerstvú stroje a som pripravený stráviť veľa času prekládky softvér atď Vďaka, a akékoľvek pripomienky a rady sú vítané Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to veža Yvonne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP automaticky formátovať disk, ak chcete, aby sa v priebehu inštalácie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak ste pop CD v tom vám pomôže formáte, pokiaľ je to, čo sa rozhodnete urobiť.
| |||
| |||
| Áno, je to na veži, a já vím, že mi pomôže formát, ale je to to, čo by som mal robiť, aby mi pomohli dosiahnuť mojím cieľom? Yvonne |
|
| |||
| |||
| Ak ste práve beží rovnakú verziu XP, ak ste zakúpili, potom si môžete urobiť opravy. Boot z disku CD-ROM a vyberte možnosť DRUHOM opravy. Všetky dáta a nastavenia zostanú rovnaké, len chyby a problémy budú bezchybné. Ak je verzia sa líši to jednoducho nedá vám možnosť opravy. A plný formát a nainštalovať je všetko, čo môžeme urobiť v tomto bode, a všetky údaje budú stratené. Já bych ešte odporúčame zálohovanie čokoľvek dôležitá. |
|
| |||
| |||
| Pohľad tady Yvonne. Teraz ignorovať všetky písomné ok a nalistujte stránku na obrazovke zábery na obrázku na ľavej strane. Asi pic NO3 to hovorí, "Nemôžem nájsť predchádzajúce verzie XP" Tvoj bude hovoriť "Nájdeno verziu, čo by ste chcela robiť?" Opraviť. Odstrániť ju Vyberte si ju vymazať a naformátovať oddiel raz vymazané. Naformátovať oblasť systémom súborov NTFS. Akonáhle oblasť bola naformátovaná XP budú sťahovať a inštalovať. |
|
| |||
| |||
| Stačí si uvedomiť, že som povedal ne děkuji za pomoc s touto - oba počítače plne formátované a vypaluje až znova, ale nič z toho by bolo možné bez každému pomôže - děkuji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera | rocket7 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. máj 2009 13:56 |
| Nedá nainštalovať Windows Vista alebo Windows 7 | jimbeis462 | Operačné systémy Windows | 22 | 15. mája 2009 01:56 |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Nedá nainštalovať Windows 2000 alebo Windows ME | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 18 | 4. apríla 2008 11:14 |
| Re-inštalácii systému Windows XP | braddersep | Operačné systémy Windows | 7 | 4. apríla 2008 02:13 |
| Thread Tools | |
| |