![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Као и многи од вас ће знати из претходног Тхреад: хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...843/ # пост20872 Имам четири године стари ПЦ (ОС Уиндоус КСП Хоме) који је мало расклиман. То је врло брзо, али још увек има свих врста мало глитцхес мислим да је могао бити разврстани оут узимајући га назад у фабрику стању. Након бројних расправа у претходном нит сам одлучио купити Уиндоус КСП Хоме ОЕМ диск који сам сада. Моје питање овај пут је - ја једноставно убаците диск и даље идем и поново инсталирали Уиндоус КСП на мој рачунар, или бих требао формат мој Ц возити први (након устук све горе). Хтела бих да прекине рад са потпуно чиста и свјежа машина и ја спремни потрошити велика количина времена претоварање софтуаре, итд Хвала, и било који коментари и савет је добродошао Ывонне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то за Ывонне торањ?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП аутоматски ће се форматирате диск, ако желите да током постављања.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако поп ЦД у томе ће вам помоћи у облику, ако то је оно што одлуче да урадите.
| |||
| |||
| Да, то је за кулу, и знам да ће ми помоћи формат, али је у томе што ја би требао бити догађај да ми помогне моја постићи циљ? Ывонне |
|
| |||
| |||
| Ако тренутно користите исту верзију КСП као што сте купили онда можете обавити поправку. Боот са ЦД-а и изаберите други репаир опцију. Сви подаци и подешавања ће остати исти, само бугова и проблеми ће бити опеглати оут. Ако су верзије се разликују не само да ће вам дати могућност поправке. Потпуни облик и инсталирате је све што можете да урадите у том тренутку и било који подаци ће бити изгубљени. Ја бих још препоручити потпорни ништа важно. |
|
| |||
| |||
| Гледати овде Ывонне. Сада занемарити све ок писања и идите доле странице на екрану Схотс слика на левој страни. Око слика Но3 он каже "Не може се пронаћи претходне верзије КСП" Ваш ће рећи "Пронађено верзију, што желите да урадите?" Поправим. Избриши Изаберите брисати га и форматирате партицију једном избрисан. Форматирате партицију у НТФС. Након што је партиција је форматирана КСП воља учитавање и инсталацију. |
|
| |||
| |||
| Довољно је схватила да сам рекао не хвала ти за помоћ у вези са овом - оба рачунара у потпуности форматиране и пуцао горе опет, али ништа од тога би било могуће без помоћи сви - хвала вам. |