![]() |
|
| |||
| |||
| Size birçok gibi önceki iplik kimden bilirsiniz: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 Ben dört yaşındaki PC (işletim sistemi Windows XP Home) ile biraz huysuz var. Hala çok hızlı ancak sanırım küçük glitches her türlü sahip fabrika durumuna geri çekerken tarafından düzenlenmiş olabileceği. Ben artık bir Windows XP Home OEM diski satın alma kararı önceki iplik çok tartışma sonra. Sorum bu zamanı - Sadece ve yüz disk takmak Gitmem ve yeniden on my PC, Windows XP yüklemek veya gerekir Ben biçimi benim C sürücüsüdür ilk (her yedekleme) sonra. Ben tamamen temiz ve taze makinesi ile operasyon sonuna kadar ve istediğiniz gibi yazılım yüklemeden zaman pek çok harcamak için hazırım Teşekkürler, ve herhangi bir yorum ve tavsiyeler welcome Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kuleye Yvonne için mi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP için kurulum sırasında otomatik olarak biçimlendirmek sürücü eğer bunu istiyoruz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer varsa ne karar's size, biçim yardım will CD açılır.
| |||
| |||
| Evet, bu kule için, ve bana formatı yardımcı olacaktır biliyorum, ama bu bana amacı elde yardımcı olmak için neler yapıyor olmalı? Yvonne |
|
| |||
| |||
| Olarak daha sonra bir onarım yapabilirsiniz satın Şu anda XP aynı sürümünü çalıştırıyorsunuz. CD'den Önyükleme ve İKİNCİ tamir seçeneğini seçin. Tüm veri ve ayarlar, sadece hata ve sorunlar dışında ütületmem olan da aynı kalacak. Eğer sürümleri sadece size onarım seçeneği vermek istemiyorum farklıdır. Tam bir biçim ve yüklemek bu noktada ve yapabileceğiniz herhangi bir veri kaybı olur. Hala bir şey önemli yedeklemek tavsiye ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Bakmak burada Yvonne. Şimdi tüm yazılı tamam görmezden ve ekran görüntüleri sol tarafında resim için sayfayı aşağı kaydırın. Hakkında resim NO3 için bu "XP'nin önceki bir sürümü bulamadınız" diyor Seninki bir sürümü bulundu ki, ne yapmak istersiniz? " Bu onarın. Sil Seçiniz bölüm sonra silinir ve biçimi silin. NTFS formatında bölüm. Sonra bölüm XP yükleme ve yüklemek biçimlendirilmiş olabilir. |
|
| |||
| |||
| Sadece ben bu konuda yardım için teşekkür ederim dedi hadn't - iki bilgisayar tam biçimlendirilmiş ve tekrar ateş, ama hiçbiri mümkün olurdu herkesin yardımı olmadan - teşekkür anladılar. |
![]() |
|
| Bookmarks |