![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як багато з вас знають в порівнянні з попереднім Thread: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...843/ # post20872 У мене є чотири роки старі ПК (ОС Windows XP Home), яка трохи примхами. Це все ще дуже швидкий, але всякі маленькі глюки, що я думаю, можуть бути вирішені шляхом прийняття її назад на завод стані. Після довгих обговорень в попередньому потоці я вирішив придбати Windows XP Home OEM диск, який я маю. Моє питання цей час - мені просто вставити диск і гості я йду і встановити Windows XP знову на моєму комп'ютері, або я повинен формат диска З моєї першої (після збереження все догори). Я хотів би завершити операцію з абсолютно чистою і свіжою машині, і я готовий витратити багато часу перевантаження програмного забезпечення і т.д. Спасибі, і будь-які зауваження і поради, можна тільки вітати Івона |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це для вежі Івонна?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP будуть автоматично форматувати диск, якщо ви хочете, щоб під час установки.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви поп-диск в це допоможе вам формату, якщо це те, що ви вирішите робити.
| |||
| |||
| Так, на вежі, і я знаю, що мені допоможе формат, але це те, що я повинен робити, щоб допомогти мені досягти моєї мети? Івона |
|
| |||
| |||
| Якщо ви в даний час встановлена та ж версія XP, як ви придбали, то ви можете зробити ремонт. Завантажити з компакт-диску і виберіть опцію ДРУГИЙ ремонту. Усі дані та налаштування залишаються такими ж, тільки помилки і проблеми будуть усунені. Якщо версії розрізняються, просто не буде давати вам ремонту варіант. Повний формат і встановити, все, що можна зробити в цій точці і дані будуть втрачені. Мені все-таки рекомендується резервне копіювання нічого важливого. |
|
| |||
| |||
| Дивитися тут Івонн. Тепер ігнорувати все ОК і письмовій прокручування сторінки вниз до знімки екрану, зображені на ліву сторону. Близько ПОС № 3 він говорить: "Не вдалося знайти попередню версію XP" Ваш може сказати "Знайдено версію, що б ви хотіли робити?" Відновити її. Видалити Вибрати для її видалення і форматування розділів раз був знищений. Форматувати розділ в NTFS. Після того як розділ відформатовано XP буде завантажувати і встановлювати. |
|
| |||
| |||
| Просто зрозуміла, що я не сказав спасибі за допомогу з цим - як комп'ютери повністю відформотований і вистрілив знову, але ніхто це було б можливо без допомоги всіх і кожного - Дякую вам. |