פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

התקנת Windows XP הקפאות

Reply

שרשרת כלים
Old 24 במאי 2009, 00:52
קבוצת חברות חדשות

Default התקנת Windows XP הקפאות

היי ... ההודעה הראשונה ...

יש לי בעיה עם וירוס אז אחרי מגבה את הקבצים שלי מותקנת XP שוב, נמחק מחיצה להתקין ומלאה.

בסוף ישנם שדות למילוי כמו מתן שמות המשתמשים, עדכונים אוטומטיים, רישום וכו 'בוצע אלה.

ואז זה מגיע להשתמש דבר ולאחר 10 שניות על הדבר whol ההקפאה. אפילו לא יהיה להזיז את הסמן.

מה אני עושה לא בסדר?
Old 24 במאי 2009, 01:37
קבוצת תורמים

Default התקנת Windows XP הקפאות

מה שעשיתם דבר לא נכון, אלא אם כן זה גרפיקה של הנהגים כי יש צורך, אבל אני כבר לא ידוע כי זה קשה, ו 10secs בכלל לא נותנים לך מספיק זמן.

אם הייתי במקומך הייתי מנסה באתחול מתקליטור שוב עושה תיקון.

אם זה לא עובד עדיין פשוט להתקין מחדש את זה שוב, זה מזל רע, אבל לפעמים פשוט להתקין מערכת הפעלה של רע.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנה מחדש של Windows XP Professional? התקנת Windows XP פגום!? LegendaryFire מערכות ההפעלה Windows 11 -17 אוגוסט 2009 12:17
צריך עזרה עם התקנת Windows XP kitof מערכות ההפעלה Windows 10 6 אוגוסט 2009 04:13
בעיות התקנה של Windows 7 katana מערכות ההפעלה Windows 2 -27 יולי 2009 06:42
Windows XP Home SP3 המחשב ולחזור אליו באופן אקראי הקפאות littlemnkey מערכות ההפעלה Windows 0 14th יוני 2009 17:23
התקנת Windows XP pernellwhittaker מערכות ההפעלה Windows 1 26 ספטמבר 2007 08:15
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.