![]() |
|
| |||
| |||
| היי ... ההודעה הראשונה ... יש לי בעיה עם וירוס אז אחרי מגבה את הקבצים שלי מותקנת XP שוב, נמחק מחיצה להתקין ומלאה. בסוף ישנם שדות למילוי כמו מתן שמות המשתמשים, עדכונים אוטומטיים, רישום וכו 'בוצע אלה. ואז זה מגיע להשתמש דבר ולאחר 10 שניות על הדבר whol ההקפאה. אפילו לא יהיה להזיז את הסמן. מה אני עושה לא בסדר? |
|
| |||
| |||
| מה שעשיתם דבר לא נכון, אלא אם כן זה גרפיקה של הנהגים כי יש צורך, אבל אני כבר לא ידוע כי זה קשה, ו 10secs בכלל לא נותנים לך מספיק זמן. אם הייתי במקומך הייתי מנסה באתחול מתקליטור שוב עושה תיקון. אם זה לא עובד עדיין פשוט להתקין מחדש את זה שוב, זה מזל רע, אבל לפעמים פשוט להתקין מערכת הפעלה של רע.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנה מחדש של Windows XP Professional? התקנת Windows XP פגום!? | LegendaryFire | מערכות ההפעלה Windows | 11 | -17 אוגוסט 2009 12:17 |
| צריך עזרה עם התקנת Windows XP | kitof | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 6 אוגוסט 2009 04:13 |
| בעיות התקנה של Windows 7 | katana | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 יולי 2009 06:42 |
| Windows XP Home SP3 המחשב ולחזור אליו באופן אקראי הקפאות | littlemnkey | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 14th יוני 2009 17:23 |
| התקנת Windows XP | pernellwhittaker | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 ספטמבר 2007 08:15 |
| שרשרת כלים | |
| |