mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP pakimba

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 00:52
Naujas Narys

Default Windows XP pakimba

Hi ... pirmasis po ...

Aš turėjau problemų su virusais taip po kopijavimas mano failus įdiegta XP "dar kartą, išbraukti pertvarų ir visiškai įrengti.

Tuo tikslu yra laukai užpildyti panašaus pavadinimo vartotojai, automatiniai atnaujinimai, registravimas ir kt Priimta tas.

Tada jis ateina naudoti dalykas ir po 10 sekundžių whol dalykas užšąla. Net kursorius bus perkelti.

Ką darome neteisingai?
Old Gegužė 24, 2009, 01:37
Donorų grupės

Default Windows XP pakimba

You've done nieko blogo, jei tai vaizdo tvarkykles, kurios reikalingos, bet aš niekada žinoma, kad ji sunki, ir vistiek 10secs negalėtų suteikti jums pakankamai ilgai.

If I were you I'd pabandyti paleisti iš CD ir vėl daryti remontas.

Jei tai nepadeda dar tik iš naujo įdiegti iš naujo, tai neblogai sekasi, tačiau kartais OS Tiesiog įdiekite blogai.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujo įdiegti Windows XP Professional? Windows XP yra sugadinta!? LegendaryFire Windows "operacinės sistemos 11 Rugpjūtis 17, 2009 12:17
Reikia pagalbos su Windows XP kitof Windows "operacinės sistemos 10 6 rugpjūtis 2009 04:13
"Windows 7" diegimo problemos Katana Windows "operacinės sistemos 2 27 liepa 2009 06:42
Windows XP Home SP3 PC Atsitiktinai pakimba littlemnkey Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 14, 2009 17:23
Windows XP pernellwhittaker Windows "operacinės sistemos 1 26 rugsėjis 2007 08:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.