![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi ... pirmasis po ... Aš turėjau problemų su virusais taip po kopijavimas mano failus įdiegta XP "dar kartą, išbraukti pertvarų ir visiškai įrengti. Tuo tikslu yra laukai užpildyti panašaus pavadinimo vartotojai, automatiniai atnaujinimai, registravimas ir kt Priimta tas. Tada jis ateina naudoti dalykas ir po 10 sekundžių whol dalykas užšąla. Net kursorius bus perkelti. Ką darome neteisingai? |
|
| |||
| |||
| You've done nieko blogo, jei tai vaizdo tvarkykles, kurios reikalingos, bet aš niekada žinoma, kad ji sunki, ir vistiek 10secs negalėtų suteikti jums pakankamai ilgai. If I were you I'd pabandyti paleisti iš CD ir vėl daryti remontas. Jei tai nepadeda dar tik iš naujo įdiegti iš naujo, tai neblogai sekasi, tačiau kartais OS Tiesiog įdiekite blogai.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujo įdiegti Windows XP Professional? Windows XP yra sugadinta!? | LegendaryFire | Windows "operacinės sistemos | 11 | Rugpjūtis 17, 2009 12:17 |
| Reikia pagalbos su Windows XP | kitof | Windows "operacinės sistemos | 10 | 6 rugpjūtis 2009 04:13 |
| "Windows 7" diegimo problemos | Katana | Windows "operacinės sistemos | 2 | 27 liepa 2009 06:42 |
| Windows XP Home SP3 PC Atsitiktinai pakimba | littlemnkey | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 14, 2009 17:23 |
| Windows XP | pernellwhittaker | Windows "operacinės sistemos | 1 | 26 rugsėjis 2007 08:15 |
| Temos įrankiai | |
| |