![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Max ... primul post ...
Am avut o problema cu un virus aşa după susţinerea mea fişiere instalat XP din nou, o partiţie şi elimină complet instala. La sfârşitul există câmpuri pentru a completa ca denumire utilizatori, actualizări automate, înregistrând cele Adoptat etc. Apoi, este vorba de a utiliza lucru şi după 10 secunde de whol lucru blochează. Nici măcar cursorul se va muta. Ce fac greşit? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
V-aţi făcut nimic în neregulă, cu excepţia cazului în care este grafica driverele care sunt necesare, dar niciodată nu l-am cunoscut-o că severă, şi oricum nu ar 10secs da destul de mult.
Dacă aş fi în locul tău Aş încerca boot-area de pe CD-ul din nou şi de a face o reparaţie. Dacă aceasta nu funcţionează încă doar reinstalaţi-o din nou, e ghinion, dar uneori doar instala sisteme de operare de rău.