menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP Inštalácia zamrzne

Reply

Thread Tools
Old 24. mája 2009, 00:52
Nový člen skupiny

Default Windows XP Inštalácia zamrzne

Ahoj ... prvý príspevok ...

Mal som problém s vírusom tak po zálohovanie moje súbory nainštalované XP opäť vypúšťa disk a plnú inštaláciu.

Na konci je pole vyplniť podobné pomenovanie užívateľov, automatické aktualizácie, atď V týchto registrácií.

Potom sa jedná o užívanie veci a po 10 sekundách sa whole vec zamrzne. Ani sa kurzor presunie.

Čo robím zle?
Old 24. mája 2009, 01:37
Darcu Skupina

Default Windows XP Inštalácia zamrzne

Vy ste nič zlého, ak je to grafické ovládače, ktoré sú potrebné, ale nikdy som sa vie, že je ťažké, a napriek tomu 10secs nebude vám dosť dlho.

Keby som bol vami bych skúsiť bootovanie z CD znovu a robiť opravy.

Ak to nefunguje, stále len preinštalovať to znova, je to smůla, ale niekedy to jednoducho nainštalovať OS zlé.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Preinštalovať systém Windows XP Professional? Inštalácia Windows XP je poškodený? LegendaryFire Operačné systémy Windows 11 17. augusta 2009 12:17
Potrebujete pomoc s inštaláciu systému Windows XP kitof Operačné systémy Windows 10 6. augusta 2009 04:13
Windows 7 problémoch inštalácia Katana Operačné systémy Windows 2 27. júl 2009 06:42
Windows XP Home SP3 PC náhodne freezes littlemnkey Operačné systémy Windows 0 14. júna 2009 17:23
Inštaláciu systému Windows XP pernellwhittaker Operačné systémy Windows 1 26. September 2007 08:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.