![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт ... перший пост ... У мене була проблема з таким вірусом після створення резервної копії моїх файлах, встановлених XP знову видалений розділ і повної установки. Наприкінці є поле для заповнення, як імена користувачів, Automatic Updates, реєстрація т.д. Вчинено них. Потім він приходить до використання речі і через 10 секунд whol замерзає річ. Немає навіть курсор буде рухатися. Що я роблю не так? |
|
| |||
| |||
| Ви не зробили нічого поганого, якщо це графічні драйвери, які необхідні, але я ніколи не знала, що вона важка, та й 10 сек не дасть вам досить довго. Якщо на вашому місці я б спробувати завантажитися з компакт-диска ще і робити ремонт. Якщо це не робота ще тільки встановити його знову, це невдача, але іноді ОС просто встановити погано.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 11 | 17 серпня 2009 12:17 |
| Потрібна допомога під час установки Windows Xp | kitof | Операційні системи Windows | 10 | 6 серпня 2009 04:13 |
| Windows 7 Проблеми установки | Катана | Операційні системи Windows | 2 | 27 липня 2009 06:42 |
| Windows XP Home SP3 комп'ютер зависає Випадкові | littlemnkey | Операційні системи Windows | 0 | 14 червня 2009 17:23 |
| Установка Windows XP | pernellwhittaker | Операційні системи Windows | 1 | 26 вересня 2007 08:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |