менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Установка Windows XP зависає

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2009, 00:52
Нові члени групи

Default Установка Windows XP зависає

Привіт ... перший пост ...

У мене була проблема з таким вірусом після створення резервної копії моїх файлах, встановлених XP знову видалений розділ і повної установки.

Наприкінці є поле для заповнення, як імена користувачів, Automatic Updates, реєстрація т.д. Вчинено них.

Потім він приходить до використання речі і через 10 секунд whol замерзає річ. Немає навіть курсор буде рухатися.

Що я роблю не так?
Old
Донор групи

Default Установка Windows XP зависає

Ви не зробили нічого поганого, якщо це графічні драйвери, які необхідні, але я ніколи не знала, що вона важка, та й 10 сек не дасть вам досить довго.

Якщо на вашому місці я б спробувати завантажитися з компакт-диска ще і робити ремонт.

Якщо це не робота ще тільки встановити його знову, це невдача, але іноді ОС просто встановити погано.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? LegendaryFire Операційні системи Windows 11 17 серпня 2009 12:17
Потрібна допомога під час установки Windows Xp kitof Операційні системи Windows 10 6 серпня 2009 04:13
Windows 7 Проблеми установки Катана Операційні системи Windows 2 27 липня 2009 06:42
Windows XP Home SP3 комп'ютер зависає Випадкові littlemnkey Операційні системи Windows 0 14 червня 2009 17:23
Установка Windows XP pernellwhittaker Операційні системи Windows 1 26 вересня 2007 08:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.