![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Отговорности: Добре, първо се Бих искал да кажа, че аз не съм умен компютър изобщо. Haha. Знам някои неща, като основи, но не и нещо реално технически. И аз задам много въпроси. Така роди с мен. Но уча бързо да се надяваме, че някой може да ми помогне.Сега, аз имам този лаптоп наскоро от клиент на мината, (I чисти жилища) и тя каза, че работи добре и е около 8 или 9 години стар. Неговият един Dell Inspiron 7000. Аз купих неща за нея да има безжичен интернет и какво ли не. Всичко беше наред, както беше вървят доста бавно, така ми се искаше да го актуализира от Windows 98 до XP. Значи сложих диска и започна инсталирането и всичко беше вървят гладко и тогава той каза да изберете дял (SP?) И го направих .. надяваме правото едно. И тогава тя беше там, за да копирате файловете. След това се казва, че един от файловете не могат да бъдат copyed и аз да опитам отново или няма значение. Ами аз се опитах на няколко пъти и след това реших да го пропуснете. Значи всичко е било наред и след това отново трябва да се "Инсталиране устройства" и когато броене е в 34 минута ляв, екранът е празен и там isn't всяка дейност, (светлината isn't мига). Така че аз се опитах на няколко пъти и това се случва всеки. Айв опитах, от това, което други са ми каза, за да я тури в безопасен режим, или какъвто и тя все още се връща към intallation екран, със или без диск. Аз арго преминем през това. Някой ми каза да я върна за да възстановите настройките на завода, но аз мисля, че трябва да бъде, когато ми работния екран е да се направи, че и аз арго дори стигна до тази точка. Така че сега нямат достъп до нещата в нея на всички, защото аз арго се премине инсталацията на готовност. Затова спрях messing с нея. Не знам дали може да направи нещо нередно (IT isn't учудващо) или може би му нещо просто. Моля помогнете, че би било много оценявам. Благодарности. О и да бъдат нежни с вашите отговори. Haha. Особено, ако се направи нещо наистина глупаво.J |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Вие ще трябва да сила лаптопа към обувка от CD отново, за да направя това.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Im съжалявам, но как го правиш всичко това? Трябва просто да го някой? Аз се опитвах да се избегне правиш това. |
|
| |||
| |||
| Im съжалявам, но как го правиш всичко това? Трябва просто да го някой? Аз се опитвах да се избегне правиш това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен, ще ви бъде по-добре, ще bacl към Windows 98SE
От какво може да направи, ще Dell Inspiron 7000 е Pentium II Лаптоп с 64MB RAM и 8GB твърд диск, което означава, че не е много мощен е достатъчно да тече XP. Можете да получите XP текат, но ще работят като бавна като гол охлюв, без допълнително RAM, така че освен ако не искате да харчите пари за нея (не си струва ИМО), се върна в W98se Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за всичките ви данни. Мисля, че ще се върна в Windows 98SE. :) |