menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP s instalací problémy.

Reply

Thread Nástroje
Old 3. února 2008, 10:33
Nový člen skupiny

Default Windows XP s instalací problémy.

Ahoj.

Prohlášení: Dobře, nejprve bych chtěl říct, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Vím, že některé věci, jako jsou základy, ale není nic reálného technického. A já zeptat spoustu otázek. Tak se mi porodila. Ale rychle se učí, aby snad někdo mi může pomoci.

Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čisté domy) a řekla, že pracuje dobře a je to asi 8 nebo 9 let. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, co pro to mají bezdrátové připojení k internetu, a kdoví co ještě. Všechno bylo v pohodě, tak to bylo trochu pomalý běh, tak jsem chtěl aktualizovat od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal instalovat a vše funguje bezchybně a pak řekl, aby si zvolili oblast (sp?) A já .. snad ten správný. A pak šel ke kopírování souborů. Pak se řekne, že jeden ze souborů nelze copyed a já mohl pokusit znovu nebo to přeskočit. Tak jsem se pokusil několikrát a pak se rozhodl ho přeskočit. Takže všechno v pořádku a pak se to zase dostali na "instalaci zařízení", a když se odpočítávání se na 34 minut, displej je prázdný a tam isnt jakékoli činnosti (isnt blikající světlo). Tak jsem se pokusil několikrát a vždy se to stane.

Ive vyzkoušeli, co jiní mi řekl, aby ho v nouzovém režimu nebo co a je stále sahá až do intallation obrazovky, s nebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Někdo mi řekl, že k obnovení zpět na tovární nastavení, ale myslím, že jsem se, kde je moje ploše obrazovky se to udělat a já dotírat dokonce dostat do tohoto bodu. Takže teď nemám přístup k věci, že na všech, protože já dotírat dostat projít instalační režim. Tak jsem zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že bych udělal něco špatně (to isnt překvapivé), nebo snad jeho něco jednoduchého. Prosím pomozte, bylo by velmi ocenili. Díky.

Oh a jemný s vaší odpovědi. Haha. Zvlášť když jsem udělal něco opravdu hloupé.

J
Old 3 února 2008, 11:07
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal resistanceisfutile20 View Post
Ahoj.

Prohlášení: Dobře, nejprve bych chtěl říct, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Vím, že některé věci, jako jsou základy, ale není nic reálného technického. A já zeptat spoustu otázek. Tak se mi porodila. Ale rychle se učí, aby snad někdo mi může pomoci.

Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čisté domy) a řekla, že pracuje dobře a je to asi 8 nebo 9 let. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, co pro to mají bezdrátové připojení k internetu, a kdoví co ještě. Všechno bylo v pohodě, tak to bylo trochu pomalý běh, tak jsem chtěl aktualizovat od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal instalovat a vše funguje bezchybně a pak řekl, aby si zvolili oblast (sp?) A já .. snad ten správný. A pak šel ke kopírování souborů. Pak se řekne, že jeden ze souborů nelze copyed a já mohl pokusit znovu nebo to přeskočit. Tak jsem se pokusil několikrát a pak se rozhodl ho přeskočit. Takže všechno v pořádku a pak se to zase dostali na "instalaci zařízení", a když se odpočítávání se na 34 minut, displej je prázdný a tam isnt jakékoli činnosti (isnt blikající světlo). Tak jsem se pokusil několikrát a vždy se to stane.

Ive vyzkoušeli, co jiní mi řekl, aby ho v nouzovém režimu nebo co a je stále sahá až do intallation obrazovky, s nebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Někdo mi řekl, že k obnovení zpět na tovární nastavení, ale myslím, že jsem se, kde je moje ploše obrazovky se to udělat a já dotírat dokonce dostat do tohoto bodu. Takže teď nemám přístup k věci, že na všech, protože já dotírat dostat projít instalační režim. Tak jsem zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že bych udělal něco špatně (to isnt překvapivé), nebo snad jeho něco jednoduchého. Prosím pomozte, bylo by velmi ocenili. Díky.

Oh a jemný s vaší odpovědi. Haha. Zvlášť když jsem udělal něco opravdu hloupé.

J
Pokud neexistuje nic, co na disku, které chcete zachovat, zkuste smazat stávající oddíl první, a poté vytvořte nový oddíl NTFS, proveďte pomalý formát, a pak pokračujte.

Budete muset platnost notebooku bootovat z CD znovu udělat.

Old 3 února 2008, 11:18
Nový člen skupiny

Im sorry, ale jak si to všichni, že?

Mám jen to někomu? Snažil jsem se vyhnout, které dělají.
Old 3 února 2008, 11:33
Nový člen skupiny

Im sorry, ale jak si to všichni, že?

Mám jen to někomu? Snažil jsem se vyhnout, které dělají.
Old 3 února 2008, 13:06
Dárce Skupina

Chcete-li být upřímný, bude lépe jít bacl pro Windows 98SE

Z toho, co mohu učinit ven, Dell Inspiron 7000 byl Laptop Pentium II s 64 MB RAM a 8 GB. Pevného disku, což znamená, že není opravdu silný enought spustit XP.
Můžete dostat XP běží, ale to bude běh pomalý jako slimák, a to bez dodatečných RAM, takže pokud chcete utratit peníze za to (ne za to IMO), vraťte se W98se

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 února 2008, 13:20
Nový člen skupiny

Děkuji za všechny vaše vstupy. Myslím, že půjdu zpátky do Windows 98SE. :)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. listopadu 2008 00:40
Vista Ultimate problémů s instalací ghulva Operační systémy Windows 2 24. ledna 2008 13:44
Instalace a problémy ... je připojen na můj hardware? lynxafc Procesory, základní desky & RAM 9 8. leden 2008 13:52
Problémy s instalací softwaru sparky33 Obecné Software Chat 6 27. listopadu 2007 11:47
Instalace problémy potřebují pomoc dhirajahlawat Obecné Software Chat 8 27. října 2007 13:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.