![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Prohlášení: Dobře, nejprve bych chtěl říct, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Vím, že některé věci, jako jsou základy, ale není nic reálného technického. A já zeptat spoustu otázek. Tak se mi porodila. Ale rychle se učí, aby snad někdo mi může pomoci.Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čisté domy) a řekla, že pracuje dobře a je to asi 8 nebo 9 let. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, co pro to mají bezdrátové připojení k internetu, a kdoví co ještě. Všechno bylo v pohodě, tak to bylo trochu pomalý běh, tak jsem chtěl aktualizovat od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal instalovat a vše funguje bezchybně a pak řekl, aby si zvolili oblast (sp?) A já .. snad ten správný. A pak šel ke kopírování souborů. Pak se řekne, že jeden ze souborů nelze copyed a já mohl pokusit znovu nebo to přeskočit. Tak jsem se pokusil několikrát a pak se rozhodl ho přeskočit. Takže všechno v pořádku a pak se to zase dostali na "instalaci zařízení", a když se odpočítávání se na 34 minut, displej je prázdný a tam isnt jakékoli činnosti (isnt blikající světlo). Tak jsem se pokusil několikrát a vždy se to stane. Ive vyzkoušeli, co jiní mi řekl, aby ho v nouzovém režimu nebo co a je stále sahá až do intallation obrazovky, s nebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Někdo mi řekl, že k obnovení zpět na tovární nastavení, ale myslím, že jsem se, kde je moje ploše obrazovky se to udělat a já dotírat dokonce dostat do tohoto bodu. Takže teď nemám přístup k věci, že na všech, protože já dotírat dostat projít instalační režim. Tak jsem zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že bych udělal něco špatně (to isnt překvapivé), nebo snad jeho něco jednoduchého. Prosím pomozte, bylo by velmi ocenili. Díky. Oh a jemný s vaší odpovědi. Haha. Zvlášť když jsem udělal něco opravdu hloupé.J |
|
| |||
| |||
| Citace:
Budete muset platnost notebooku bootovat z CD znovu udělat.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale jak si to všichni, že? Mám jen to někomu? Snažil jsem se vyhnout, které dělají. |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale jak si to všichni, že? Mám jen to někomu? Snažil jsem se vyhnout, které dělají. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný, bude lépe jít bacl pro Windows 98SE
Z toho, co mohu učinit ven, Dell Inspiron 7000 byl Laptop Pentium II s 64 MB RAM a 8 GB. Pevného disku, což znamená, že není opravdu silný enought spustit XP. Můžete dostat XP běží, ale to bude běh pomalý jako slimák, a to bez dodatečných RAM, takže pokud chcete utratit peníze za to (ne za to IMO), vraťte se W98se Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Děkuji za všechny vaše vstupy. Myslím, že půjdu zpátky do Windows 98SE. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. listopadu 2008 00:40 |
| Vista Ultimate problémů s instalací | ghulva | Operační systémy Windows | 2 | 24. ledna 2008 13:44 |
| Instalace a problémy ... je připojen na můj hardware? | lynxafc | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 8. leden 2008 13:52 |
| Problémy s instalací softwaru | sparky33 | Obecné Software Chat | 6 | 27. listopadu 2007 11:47 |
| Instalace problémy potřebují pomoc | dhirajahlawat | Obecné Software Chat | 8 | 27. října 2007 13:36 |
| Thread Nástroje | |
| |