![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Disclaimer: Ok, πρώτο off θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι έξυπνος υπολογιστή σε όλα. Haha. Ξέρω κάποια πράγματα, όπως και τα βασικά, αλλά τίποτα δεν πραγματική τεχνική. Και ζητώ από πολλές ερωτήσεις. Έτσι, με γυμνά μου. Αλλά θα μάθουν γρήγορα έτσι ελπίζω κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.Τώρα, μόλις πρόσφατα πήρε αυτό το φορητό υπολογιστή από έναν πελάτη μου, (I clean κατοικίες) και είπε ότι τα έργα και πρόστιμο είναι περίπου 8 ή 9 ετών. Είναι ένα Dell Inspiron 7000. Αγόρασα τα πράγματα για να έχει ασύρματο internet και βιβλιοθήκη. Όλα ήταν μια χαρά, καλά θα ήταν κάπως αργή λειτουργία τόσο ήθελα να το ενημερώσετε από Windows 98 σε XP. Θέτω λοιπόν το δίσκο και άρχισε την εγκατάσταση και όλα ήταν ομαλή λειτουργία του και στη συνέχεια είπε ότι για να επιλέξετε ένα διαμέρισμα (sp;) και το έκανα .. ελπίζω να είναι σωστό. Και τότε, στη συνέχεια να αντιγράψετε τα αρχεία. Στη συνέχεια είπε ότι είναι ένα από τα αρχεία δεν θα μπορούσε να copyed και θα μπορούσα να προσπαθήσω και πάλι ή να παραλείψετε αυτό. Λοιπόν Προσπάθησα πολλές φορές και στη συνέχεια αποφάσισε να παραλείψετε αυτό. Έτσι, τα πάντα ήταν μια χαρά και πάλι και τότε θα πρέπει να το "εγκατάσταση συσκευών" και κατά την αντίστροφη μέτρηση είναι σε 34 λεπτά, η οθόνη πηγαίνει κενό και εκεί isn't οποιαδήποτε δραστηριότητα, (το φως isn't αναβοσβήνει). Γι 'αυτό και προσπάθησε αρκετές φορές και όποτε συμβαίνει. IVE TRIED, άλλα από αυτά που μου είπαν, για να το θέσω σε ασφαλή λειτουργία ή οτιδήποτε άλλο και εξακολουθεί να πηγαίνει πίσω στο intallation οθόνη, με ή χωρίς δίσκο. I επίκλισης ξεπεράσουμε αυτό. Κάποιος μου είπε να το επαναφέρουμε πίσω στην εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μου επιφάνεια εργασίας, όπου η οθόνη είναι να κάνουμε ότι και εγώ επίκλιση ακόμη φτάσετε στο σημείο αυτό. Μέχρι τώρα δεν έχω πρόσβαση στο υλικό σε καθόλου γιατί επίκλιση get περάσει τη λειτουργία της εγκατάστασης. Γι 'αυτό και σταμάτησε Messing με αυτό. Ι dont ξέρτε εάν ίσως έκανα κάτι λάθος (it isn't έκπληξη) ή ίσως κάτι το απλό. Παρακαλώ βοηθήστε, θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Αχ και να είναι ευγενική με τις απαντήσεις σας. Haha. Ειδικά αν το έκανα κάτι πραγματικά ηλίθιο.J |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα πρέπει να ισχύει το φορητό υπολογιστή για εκκίνηση από το CD και πάλι να το κάνουμε αυτό.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Im sorry, αλλά πώς θα κάνουμε όλα αυτά; Θα πρέπει να ληφθούν μόνο σε κάποιον; Ήμουν προσπαθεί να αποφύγει να γίνει αυτό. |
|
| |||
| |||
| Im sorry, αλλά πώς θα κάνουμε όλα αυτά; Θα πρέπει να ληφθούν μόνο σε κάποιον; Ήμουν προσπαθεί να αποφύγει να γίνει αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να είμαι ειλικρινής, θα είστε σε καλύτερη θέση θα BaCl σε Windows 98SE
Από ό, τι μπορεί να κάνει, το Dell Inspiron 7000 ήταν μια Pentium II Laptop με 64MB RAM και μια 8gb Hard Drive, το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικά ισχυρό enought να τρέχει XP. Μπορεί να τρέχει XP, αλλά θα λειτουργήσει ως αργή ως γυμνοσάλιαγκας, χωρίς επιπλέον μνήμη RAM, οπότε αν δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για αυτό (δεν αξίζει τον κόπο ΙΜΟ), επιστρέψτε στην W98se Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για το σύνολο των εισροών σας. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην Windows 98SE. :) |