![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Disclaimer: Ok, first off Htjela bih reći da nisam uopće pametna računalo. Haha. Znam neke stvari, kao što su osnove, ali nije ništa u stvarnom tehničkom. I ja sam pita puno pitanja. Tako je rodila sa mnom. Ali ja naučili postiti tako nadamo se netko može pomoć mene.Zatim, JA pravedan je dobio ovaj laptop je nedavno kupac iz minski, (Ja čistim domova) i rekla je da radi u redu i da je oko 8 ili 9 godina. Njegova jedna Dell Inspiron 7000. Ja kupila stvari za to imaju bežični internet i sitnica. Sve je u redu, ali to je bio pokrenut kinda slow tako htjela sam ga s update Windows 98 na XP. Pa sam stavio disk u instalaciju i počela i sve je bilo trčanje glatko, a zatim je rekao da odaberete particiju (sp?) I ja .. nadajmo se pravo jedan. A onda je otišao na za kopiranje datoteke. Tada je rekao da je jedna od datoteka ne može biti copyed i ja mogao probati ponovo ili preskočiti ga. Pa sam pokušao nekoliko puta, a zatim odlučio preskočiti ga. Tako je sve u redu, a zatim ga ponovno dobio na "instaliranja uređaja" odbrojavanje i kada je na 34 minuta lijevo ide prazan ekran i tu nije bilo kakve aktivnosti, (svjetlo nije treptajućim). Pa sam pokušao nekoliko puta, a sve to se događa. Ive pokušao s drugima ono što su mi je rekao, da ga u sigurnom načinu rada ili bilo što i dalje seže u intallation ekran, sa ili bez diska. I cant get past to. Netko mi je rekao da vratite ga nazad na tvorničke postavke, ali mislim da sam se gdje je moj desktop zaslon je to učiniti, a ja ne mogu ni doći do te točke. Ali sada nemam pristup na stvari u njemu, jer ja uopće ne mogu dobiti pass instalacije modu. Pa sam prestao messing s njom. Ja dont znati ako možda sam nešto krivo (to nije začuđujuće) ili možda nešto njegova jednostavna. Please help, to će biti vrlo poštovati. Hvala. Oh i budite nježni s vašim odgovorima. Haha. Pogotovo ako sam nešto STVARNO glupo.J |
|
| |||
| |||
| Quote:
Morat ćete snagu za laptop to čizma iz CD-a opet to učiniti.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Im žalostan, ali kako da vam sve to? Trebam li se samo to netko? Sam bio težak to izbjeći da radiš. |
|
| |||
| |||
| Im žalostan, ali kako da vam sve to? Trebam li se samo to netko? Sam bio težak to izbjeći da radiš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da budem iskren, bit će bolje idući bacl na Windows 98SE
Od ono što ja mogu dati je Dell Inspiron 7000 je bio Pentium II Laptop sa 64MB RAM-a i 8gb hard disk, što znači da to nije stvarno moćna enought to trčanje XP. Vi svibanj dobiti XP prikazivati, ali će se izvoditi kao spor kao puž golać, bez dodatnog RAM-a, tako da ako ne želim trošiti novac na nju (ne isplati IMO), vratite se W98se My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Hvala Vam za sve Vaše unos. Mislim da ću se vratiti za Windows 98SE. :) |