![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Disclaimer: Ok, először le szeretném mondani, hogy én nem vagyok számítógép intelligens egyáltalán. Haha. Tudom, hogy bizonyos dolgokat, mint például az alapokat, de nem valami valódi technikai jellegű. És kérem a sok kérdés. Szóval csupasz velem. De gyorsan megtanulják így remélhetőleg valaki tud segítsen nekem.Most, csak van ez a laptop nemrég egy ügyfél az enyém, (I tiszta otthonok), és ő azt mondta, hogy jól működik, és ez körülbelül 8 és 9 évesek. Ez egy Dell Inspiron 7000. Vettem a dolgokat, mert a vezeték nélküli internet és miegymás. Minden rendben volt, jó volt kicsit lassú futás így akartam frissíti a Windows XP 98. Úgyhogy fel a lemezt, és elkezdődött a telepítés, és minden zökkenőmentesen zajlik majd azt mondta, hogy válasszon ki egy partíciót (sp?) És én .. remélhetőleg az igazit. És akkor ment másolni a fájlokat. Akkor is azt mondta, hogy a kép nem lehet copyed, és tudtam, próbálja újra, vagy átugorja azt. Nos Próbáltam több alkalommal, és ekkor úgy döntött, hogy kihagyja azt. Tehát minden rendben volt, és akkor kapta a "telepítése eszközök", és amikor a visszaszámlálás van 34 perc van hátra, a képernyő elsötétül, és ott isnt bármely tevékenység (a isnt fény villog). Így próbáltam több alkalommal, és ez történik minden alkalommal. Ive próbált, attól mások is mondták nekem, hogy ez csökkentett módban, vagy bármi, és még megy vissza a intallation képernyőn, vagy anélkül lemezt. I cant get, hogy a múltban. Valaki azt mondta nekem, hogy állítsa vissza vissza a gyári beállításokat, de azt hiszem, meg kell, ha az én asztali képernyő erre, és én is vidám jutni ebben a kérdésben. Tehát most már nem jut hozzá a cucc benne minden, mert én vidám kap hágó a telepítési mód. Szóval megállt messing vele. I dont tud ha talán én tettem valami rossz (ez isnt meglepő), vagy lehet, hogy valami egyszerű. Kérem, segítsen, ez nagyon méltányol. Köszönöm. Ó, és gyengéden meg a választ. Haha. Különösen, ha mégis valami igazán hülye.J |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Meg kell hatályban laptop indítható a CD-ről újra csinálni.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Im sorry, de örvendek, hogy minden? Inkább csak úgy, hogy valaki? Azt akartam, hogy ezt elkerüljék. |
|
| |||
| |||
| Im sorry, de örvendek, hogy minden? Inkább csak úgy, hogy valaki? Azt akartam, hogy ezt elkerüljék. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy őszinte legyek, akkor jobban megy bacl a Windows 98SE
Feladó mit tehet meg, a Dell Inspiron 7000 volt, egy Pentium II Laptop a 64 MB RAM és egy 8GB-os merevlemez, ami azt jelenti, hogy nem igazán erős elég-hoz fuss XP. Lehet, hogy XP fut, de ez fog futni, mint a lassú, mint egy meztelencsiga, anélkül, hogy további RAM, így, ha nem akarsz pénzt költeni rá (nem éri meg IMO), menj vissza a W98se My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Thank you for all of your input. Azt hiszem megyek vissza a Windows 98SE. :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. | Cleolump | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 17. november 2008 00:40 |
| Vista Ultimate telepítő gondok | ghulva | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. január 2008 13:44 |
| Telepítési problémák ... ez kapcsolódik az én hardware? | lynxafc | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 8. január 2008 13:52 |
| Szoftvertelepítések problémák | sparky33 | General Chat szoftver | 6 | 27. november 2007 11:47 |
| Telepítési problémák segítségre van szükségük | dhirajahlawat | General Chat szoftver | 8 | 27. október 2007 13:36 |
| Téma eszközök | |
| |