kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP telepítési problémák.

Reply

Téma eszközök
Old Február 3 2008, 10:33
Új tag Csoport

Default Windows XP telepítési problémák.

Helló.

Disclaimer: Ok, először le szeretném mondani, hogy én nem vagyok számítógép intelligens egyáltalán. Haha. Tudom, hogy bizonyos dolgokat, mint például az alapokat, de nem valami valódi technikai jellegű. És kérem a sok kérdés. Szóval csupasz velem. De gyorsan megtanulják így remélhetőleg valaki tud segítsen nekem.

Most, csak van ez a laptop nemrég egy ügyfél az enyém, (I tiszta otthonok), és ő azt mondta, hogy jól működik, és ez körülbelül 8 és 9 évesek. Ez egy Dell Inspiron 7000. Vettem a dolgokat, mert a vezeték nélküli internet és miegymás. Minden rendben volt, jó volt kicsit lassú futás így akartam frissíti a Windows XP 98. Úgyhogy fel a lemezt, és elkezdődött a telepítés, és minden zökkenőmentesen zajlik majd azt mondta, hogy válasszon ki egy partíciót (sp?) És én .. remélhetőleg az igazit. És akkor ment másolni a fájlokat. Akkor is azt mondta, hogy a kép nem lehet copyed, és tudtam, próbálja újra, vagy átugorja azt. Nos Próbáltam több alkalommal, és ekkor úgy döntött, hogy kihagyja azt. Tehát minden rendben volt, és akkor kapta a "telepítése eszközök", és amikor a visszaszámlálás van 34 perc van hátra, a képernyő elsötétül, és ott isnt bármely tevékenység (a isnt fény villog). Így próbáltam több alkalommal, és ez történik minden alkalommal.

Ive próbált, attól mások is mondták nekem, hogy ez csökkentett módban, vagy bármi, és még megy vissza a intallation képernyőn, vagy anélkül lemezt. I cant get, hogy a múltban. Valaki azt mondta nekem, hogy állítsa vissza vissza a gyári beállításokat, de azt hiszem, meg kell, ha az én asztali képernyő erre, és én is vidám jutni ebben a kérdésben. Tehát most már nem jut hozzá a cucc benne minden, mert én vidám kap hágó a telepítési mód. Szóval megállt messing vele. I dont tud ha talán én tettem valami rossz (ez isnt meglepő), vagy lehet, hogy valami egyszerű. Kérem, segítsen, ez nagyon méltányol. Köszönöm.

Ó, és gyengéden meg a választ. Haha. Különösen, ha mégis valami igazán hülye.

J
Old Február 3, 2008, 11:07
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by resistanceisfutile20 View Post
Helló.

Disclaimer: Ok, először le szeretném mondani, hogy én nem vagyok számítógép intelligens egyáltalán. Haha. Tudom, hogy bizonyos dolgokat, mint például az alapokat, de nem valami valódi technikai jellegű. És kérem a sok kérdés. Szóval csupasz velem. De gyorsan megtanulják így remélhetőleg valaki tud segítsen nekem.

Most, csak van ez a laptop nemrég egy ügyfél az enyém, (I tiszta otthonok), és ő azt mondta, hogy jól működik, és ez körülbelül 8 és 9 évesek. Ez egy Dell Inspiron 7000. Vettem a dolgokat, mert a vezeték nélküli internet és miegymás. Minden rendben volt, jó volt kicsit lassú futás így akartam frissíti a Windows XP 98. Úgyhogy fel a lemezt, és elkezdődött a telepítés, és minden zökkenőmentesen zajlik majd azt mondta, hogy válasszon ki egy partíciót (sp?) És én .. remélhetőleg az igazit. És akkor ment másolni a fájlokat. Akkor is azt mondta, hogy a kép nem lehet copyed, és tudtam, próbálja újra, vagy átugorja azt. Nos Próbáltam több alkalommal, és ekkor úgy döntött, hogy kihagyja azt. Tehát minden rendben volt, és akkor kapta a "telepítése eszközök", és amikor a visszaszámlálás van 34 perc van hátra, a képernyő elsötétül, és ott isnt bármely tevékenység (a isnt fény villog). Így próbáltam több alkalommal, és ez történik minden alkalommal.

Ive próbált, attól mások is mondták nekem, hogy ez csökkentett módban, vagy bármi, és még megy vissza a intallation képernyőn, vagy anélkül lemezt. I cant get, hogy a múltban. Valaki azt mondta nekem, hogy állítsa vissza vissza a gyári beállításokat, de azt hiszem, meg kell, ha az én asztali képernyő erre, és én is vidám jutni ebben a kérdésben. Tehát most már nem jut hozzá a cucc benne minden, mert én vidám kap hágó a telepítési mód. Szóval megállt messing vele. I dont tud ha talán én tettem valami rossz (ez isnt meglepő), vagy lehet, hogy valami egyszerű. Kérem, segítsen, ez nagyon méltányol. Köszönöm.

Ó, és gyengéden meg a választ. Haha. Különösen, ha mégis valami igazán hülye.

J
Ha nincs a lemezen akarjuk tartani, próbálja meg törölni kell a partíció első, majd hozzunk létre egy új NTFS partíciót, akkor egy lassú formátumban, majd a folytatáshoz.

Meg kell hatályban laptop indítható a CD-ről újra csinálni.

Old Február 3, 2008, 11:18
Új tag Csoport

Im sorry, de örvendek, hogy minden?

Inkább csak úgy, hogy valaki? Azt akartam, hogy ezt elkerüljék.
Old Február 3, 2008, 11:33
Új tag Csoport

Im sorry, de örvendek, hogy minden?

Inkább csak úgy, hogy valaki? Azt akartam, hogy ezt elkerüljék.
Old Február 3, 2008, 13:06
Donor Group

Hogy őszinte legyek, akkor jobban megy bacl a Windows 98SE

Feladó mit tehet meg, a Dell Inspiron 7000 volt, egy Pentium II Laptop a 64 MB RAM és egy 8GB-os merevlemez, ami azt jelenti, hogy nem igazán erős elég-hoz fuss XP.
Lehet, hogy XP fut, de ez fog futni, mint a lassú, mint egy meztelencsiga, anélkül, hogy további RAM, így, ha nem akarsz pénzt költeni rá (nem éri meg IMO), menj vissza a W98se

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 3, 2008, 13:20
Új tag Csoport

Thank you for all of your input. Azt hiszem megyek vissza a Windows 98SE. :)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. Cleolump Grafikus kártyák és monitorok 6 17. november 2008 00:40
Vista Ultimate telepítő gondok ghulva A Windows operációs rendszerek 2 24. január 2008 13:44
Telepítési problémák ... ez kapcsolódik az én hardware? lynxafc Processzorok, alaplapok és RAM 9 8. január 2008 13:52
Szoftvertelepítések problémák sparky33 General Chat szoftver 6 27. november 2007 11:47
Telepítési problémák segítségre van szükségük dhirajahlawat General Chat szoftver 8 27. október 2007 13:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.