![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. ויתור: OK, דבר ראשון אני רוצה לומר כי אני לא חכם המחשב בכלל. Haha. אני יודע כמה דברים, כמו את היסודות, אבל שום דבר לא אמיתי טכנית. ואני שואלת הרבה שאלות. אז חשופים איתי. אבל אני למד כל כך מהר אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי.עכשיו, אני רק צריך את זה לאחרונה מתוך הנייד של הלקוח שלי (אני נקי בתים) והיא אמרה שזה עובד בסדר וזה בערך 8 או 9 שנים. Its a Dell Inspiron 7000. קניתי את הדברים שהוא צריך אינטרנט אלחוטי או כל דבר. הכל היה בסדר, אז זה היה מפעיל קצת איטי אז אני רוצה לעדכן אותו מ-Windows XP ל 98. אז שמתי את הדיסק והתחלתי להתקין והכל היה פועל בצורה חלקה ולאחר מכן אמר את זה כדי לבחור את המחיצה (SP?) ו .. אני מקווה שעשיתי את זכות אחד. ואז זה המשיך להעתיק את הקבצים. אז הוא אמר, כי אחד הקבצים לא יכול להיות copyed ואני יכול לנסות שוב או לדלג על זה. ובכן ניסיתי כמה פעמים ולאחר מכן החליט לדלג על זה. אז הכל היה בסדר שוב ואז זה הגיע "התקנת התקנים" וכאשר הוא ספירה לאחור של 34 דקות, המסך מגיע ריק ושם isn't כל פעילות, (האור מהבהב isn't). אז ניסיתי כמה פעמים זה קורה בכל פעם. Ive ניסו, החל מה אחרים אמרו לי, לשים אותו במצב בטוח או מה שזה לא יהיה, וזה עדיין מגיע לראש המסך intallation, עם או בלי דיסק. צביעות אני מצליח לעבור את זה. מישהו אמר לי לשחזר אותו בחזרה למפעל הגדרות, אבל אני חושב שאני צריך להיות בו מסך שולחן העבודה שלי לעשות את זה ואני גם לשפע להגיע לנקודה. אז עכשיו אין לי גישה אל החומר בו בכלל, כי אני התחסדות לקבל מצב לעבור את ההתקנה. אז הפסקתי להתעסק עם זה. Dont אם אני יודע אולי עשיתי משהו לא בסדר (isn't זה מפתיע), או אולי על משהו פשוט. בבקשה לעזור, זה יהיה מאוד מוערך. תודה. הו ולהיות בעדינות עם התשובות שלך. Haha. במיוחד אם עשיתי משהו מאוד טפשי.ג 'יי |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה צריך לאלץ את המחשב הנישא כדי לאתחל מהתקליטור שוב כדי לעשות את זה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| Im מצטער, אבל איך אתה עושה את כל זה? אני רק צריך לקחת את זה למישהו? הייתי מנסה להימנע לעשות זאת. |
|
| |||
| |||
| Im מצטער, אבל איך אתה עושה את כל זה? אני רק צריך לקחת את זה למישהו? הייתי מנסה להימנע לעשות זאת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למען האמת, אתה תהיה עשיר יותר הולך bacl ל-Windows 98se
לפי מה אני יכול להבין, את Dell Inspiron 7000 היה פנטיום II Laptop עם 64MB RAM ו 8gb כוננים קשיחים, כלומר, זה לא ממש חזקים enought להפעיל XP. אתה עלול לקבל XP להופיע, אך היא תופיע באופן איטי כמו קליע, ללא תוספת של זיכרון RAM, אלא אם אתה כל כך רוצה לבזבז כסף על זה (לא שווה את זה IMO), לחזור W98se המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| אנו מודים לך על כל הקלט שלך. אני חושב שאני יהיה לחזור ל-Windows 98se. :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרו לי בבקשה:) ASUS מנהל ההתקנה בעיות. | Cleolump | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -17 נובמבר 2008 00:40 |
| Vista Ultimate בעיות התקנה | ghulva | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 ינואר 2008 13:44 |
| בעיות התקנה ... האם זה קשור ל חומרה שלי? | lynxafc | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 8 ינואר 2008 13:52 |
| התקנת התוכנה בעיות | sparky33 | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | -27 נובמבר 2007 11:47 |
| בעיות התקנה צריך עזרה | dhirajahlawat | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | -27 אוקטובר 2007 13:36 |
| שרשרת כלים | |
| |