mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP diegimo problemos.

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2008, 10:33
Naujas Narys

Default Windows XP diegimo problemos.

Labas.

Paneigimas: Ok, pirmiausia išjungti norėčiau pasakyti, kad aš ne kompiuteris Smart ne visiems. Haha. Žinau kai kurių dalykų, pavyzdžiui, pagrindai, bet nėra nieko realaus technikos. Ir aš užduodu daug klausimų. Taigi, gimė su manimi. Bet aš tikiuosi, kad greitai sužinoti, kas nors gali man padėti.

Now, I just got šis nešiojamas neseniai iš mano klientų, (aš švarus namuose), ir ji sakė, kad tai puikiai veikia ir tai yra apie 8 ar 9 metai. Jo Dell Inspiron 7000. Nusipirkau dalykų, kad jis yra bevielis internetas ir whatnot. Viskas buvo gerai, ir tai buvo rodomi kino lėtai, kad aš norėjau jį atnaujinti Windows 98 iki XP. Taigi aš įdėti diską ir pradėti diegti ir viskas buvo sklandžiai ir tada ji pasakė pasirinkti skyrių (sp?) .. Ir aš tikiuosi dešinėje. Ir tada jis nuvyko į kopijuoti failus. Tada sako, kad viena iš bylos negali būti copyed ir aš galėčiau pabandyti Skip to. Na aš bandžiau kelis kartus ir tada nusprendė praleisti jį. Taigi viskas buvo gerai, o jis vėl pateko į "Installing devices" ir kai Countdown yra 34 minučių į kairę, ekranas tampa tuščias ir ten forget bet kokia veikla (šviesos forget mirksi). Taigi, aš bandžiau kelis kartus ir tai atsitinka everytime.

Ive tried, nuo to, ką kiti sako man, įdėti jį į safe mode ar kas ir ji vis dar grįžta prie intallation ekranas, su arba be disko. I cant get praeityje. Kažkas man pasakė, kad jį atstatyti atgal į gamyklos parametrus, bet manau, kad turiu būti ten, kur mano darbalaukis yra tai, kad net ir I cant get to momento. Taigi, dabar aš neturiu prieigos prie turinio jį visiems, nes I cant get pratraukite įrengimo būdas. Taigi aš sustojo Messing su juo. I dont know jei gal aš kažką ne (it isnt nestebina) arba gal jo kažkas paprasta. Prašome padėti, kad būtų labai dėkingi. Ačiū.

O ir būti švelnus su savo atsakymais. Haha. Ypač jei aš kažką tikrai kvailas.

J
Old 3 vasaris 2008, 11:07
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by resistanceisfutile20 View Post
Labas.

Paneigimas: Ok, pirmiausia išjungti norėčiau pasakyti, kad aš ne kompiuteris Smart ne visiems. Haha. Žinau kai kurių dalykų, pavyzdžiui, pagrindai, bet nėra nieko realaus technikos. Ir aš užduodu daug klausimų. Taigi, gimė su manimi. Bet aš tikiuosi, kad greitai sužinoti, kas nors gali man padėti.

Now, I just got šis nešiojamas neseniai iš mano klientų, (aš švarus namuose), ir ji sakė, kad tai puikiai veikia ir tai yra apie 8 ar 9 metai. Jo Dell Inspiron 7000. Nusipirkau dalykų, kad jis yra bevielis internetas ir whatnot. Viskas buvo gerai, ir tai buvo rodomi kino lėtai, kad aš norėjau jį atnaujinti Windows 98 iki XP. Taigi aš įdėti diską ir pradėti diegti ir viskas buvo sklandžiai ir tada ji pasakė pasirinkti skyrių (sp?) .. Ir aš tikiuosi dešinėje. Ir tada jis nuvyko į kopijuoti failus. Tada sako, kad viena iš bylos negali būti copyed ir aš galėčiau pabandyti Skip to. Na aš bandžiau kelis kartus ir tada nusprendė praleisti jį. Taigi viskas buvo gerai, o jis vėl pateko į "Installing devices" ir kai Countdown yra 34 minučių į kairę, ekranas tampa tuščias ir ten forget bet kokia veikla (šviesos forget mirksi). Taigi, aš bandžiau kelis kartus ir tai atsitinka everytime.

Ive tried, nuo to, ką kiti sako man, įdėti jį į safe mode ar kas ir ji vis dar grįžta prie intallation ekranas, su arba be disko. I cant get praeityje. Kažkas man pasakė, kad jį atstatyti atgal į gamyklos parametrus, bet manau, kad turiu būti ten, kur mano darbalaukis yra tai, kad net ir I cant get to momento. Taigi, dabar aš neturiu prieigos prie turinio jį visiems, nes I cant get pratraukite įrengimo būdas. Taigi aš sustojo Messing su juo. I dont know jei gal aš kažką ne (it isnt nestebina) arba gal jo kažkas paprasta. Prašome padėti, kad būtų labai dėkingi. Ačiū.

O ir būti švelnus su savo atsakymais. Haha. Ypač jei aš kažką tikrai kvailas.

J
Jei niekas ant disko, kurį norite išsaugoti, pabandykite ištrinti esamą skirsnį pirma ir tada sukurti naujas NTFS, tai lėtas formatas, tada tęsti.

Jums reikės jėgos nešiojamas krautis iš CD dar kartą to daryti.

Old 3 vasaris 2008, 11:18
Naujas Narys

Im sorry, bet kaip tai darai visa tai?

Turėčiau tiesiog nuneškite jį į ką nors? Bandžiau išvengti sekasi.
Old 3 vasaris 2008, 11:33
Naujas Narys

Im sorry, bet kaip tai darai visa tai?

Turėčiau tiesiog nuneškite jį į ką nors? Bandžiau išvengti sekasi.
Old 3 vasaris 2008, 13:06
Donorų grupės

Tiesą sakant, jums bus geriau vyksta bacl Windows 98SE

From what I can make out, Dell Inspiron 7.000 buvo Pentium II "nešiojamąjį kompiuterį su 64 MB RAM ir 8 GB kietasis diskas, tai reiškia, kad yra tikrai galinga enought paleisti XP.
Jūs galite gauti XP veikia, bet ji veiks taip lėtai, kaip šliužas, be papildomų RAM, todėl, jei nenorite leisti pinigus ant jo (ne verta IMO), grįžti į W98se

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 vasaris 2008, 13:20
Naujas Narys

Dėkojame už jūsų indėlį. Manau, kad grįšiu į "Windows 98se. :)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Help me please:) Asus vairuotojas diegimo problemos. Cleolump Graphics Cards & Monitoriai 6 Lapkritis 17, 2008 00:40
Vista Ultimate Diegimo problemos ghulva Windows "operacinės sistemos 2 24 sausis 2008 13:44
Diegimo problemos ... Ar tai susiję su mano aparatūra? lynxafc CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 8 sausis 2008 13:52
Programinės įrangos įdiegimo problemų sparky33 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 Lapkritis 27, 2007 11:47
Diegimo problemos, reikia pagalbos dhirajahlawat BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 8 27 spalis 2007 13:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.