mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP instalācijas problēmas.

Reply

Thread Tools
Old Februāris 3, 2008, 10:33
New Member Group

Sveiki.

Atruna: Ok, pirmais off es gribētu teikt, ka es neesmu dators smart vispār. Haha. Es zinu dažas lietas, piemēram, pamati, bet neko reālu tehniski. Un es lūdzu daudz jautājumu. Tik tukša ar mani. Bet es iemācīšos ātri, lai, cerams, kāds var man palīdzēt.

Tagad es tikai dabūju šo klēpjdatoru nesen no klienta raktuvju (I tīru mājās) un viņa teica, works fine, un tas ir aptuveni 8 vai 9 gadus vecs. Tās Dell Inspiron 7000. Es nopirku lietas, lai tas bezvadu internetu un plauktiņš. Viss bija naudas sods, arī tas darbojas kinda lēni tāpēc es gribēju to atjaunināt no 98 Windows XP. Tā man disku un sāka uzstādīšanu un viss bija norit veiksmīgi un tad teica izvēlēties partition (sp?) Un man nebija .. Cerams pareizais. Un tad devās kopēt failus. Tad ir teikts, ka viens no failiem nevar copyed un es varētu mēģināt vēlreiz vai skip to. Nu es mēģināju vairākas reizes un pēc tam nolēma izlaist to. Tātad viss bija soda atkal un tad nokļuvis "uzstādot ierīces" un kad Countdown ir 34 minūtes atstāj, ekrāns paliek tukšs, un pastāv isn't jebkuru darbību (gaismas isn't mirgo). Tāpēc es mēģināju vairākas reizes, un tas notiek everytime.

IVE mēģināja, no tā, ko citi man teica, īstenot to drošajā režīmā vai neatkarīgi, un tā joprojām iet atpakaļ intallation ekrāns, ar vai bez diska. I cant get pagātnē,. Kāds man teica, lai atjaunotu to atpakaļ rūpnīcas iestatījumus, bet es domāju, ka man ir tur, kur manas darbvirsmas ekrāns, ir darīt to un nevaru pat nokļūt uz šo jautājumu. Tāpēc tagad man ir sīkumi nav piekļuvi to vispār, jo es cant get pass uzstādīšana režīmā. Tā es apstājos messing ar to. I dont zināt, varbūt es tomēr kaut ko nepareizi (it isn't pārsteigums), vai varbūt tā kaut ko vienkāršu. Lūdzu palīdzēt, būtu ļoti appreciated. Pateicība.

Ak, un jābūt viegli ar jūsu atbildes. Haha. Īpaši, ja man bija kaut kas patiešām stulbs.

J
Old Februāris 3, 2008, 11:07
Donors Group

Quote:
Originally Posted by resistanceisfutile20 View Post
Sveiki.

Atruna: Ok, pirmais off es gribētu teikt, ka es neesmu dators smart vispār. Haha. Es zinu dažas lietas, piemēram, pamati, bet neko reālu tehniski. Un es lūdzu daudz jautājumu. Tik tukša ar mani. Bet es iemācīšos ātri, lai, cerams, kāds var man palīdzēt.

Tagad es tikai dabūju šo klēpjdatoru nesen no klienta raktuvju (I tīru mājās) un viņa teica, works fine, un tas ir aptuveni 8 vai 9 gadus vecs. Tās Dell Inspiron 7000. Es nopirku lietas, lai tas bezvadu internetu un plauktiņš. Viss bija naudas sods, arī tas darbojas kinda lēni tāpēc es gribēju to atjaunināt no 98 Windows XP. Tā man disku un sāka uzstādīšanu un viss bija norit veiksmīgi un tad teica izvēlēties partition (sp?) Un man nebija .. Cerams pareizais. Un tad devās kopēt failus. Tad ir teikts, ka viens no failiem nevar copyed un es varētu mēģināt vēlreiz vai skip to. Nu es mēģināju vairākas reizes un pēc tam nolēma izlaist to. Tātad viss bija soda atkal un tad nokļuvis "uzstādot ierīces" un kad Countdown ir 34 minūtes atstāj, ekrāns paliek tukšs, un pastāv isn't jebkuru darbību (gaismas isn't mirgo). Tāpēc es mēģināju vairākas reizes, un tas notiek everytime.

IVE mēģināja, no tā, ko citi man teica, īstenot to drošajā režīmā vai neatkarīgi, un tā joprojām iet atpakaļ intallation ekrāns, ar vai bez diska. I cant get pagātnē,. Kāds man teica, lai atjaunotu to atpakaļ rūpnīcas iestatījumus, bet es domāju, ka man ir tur, kur manas darbvirsmas ekrāns, ir darīt to un nevaru pat nokļūt uz šo jautājumu. Tāpēc tagad man ir sīkumi nav piekļuvi to vispār, jo es cant get pass uzstādīšana režīmā. Tā es apstājos messing ar to. I dont zināt, varbūt es tomēr kaut ko nepareizi (it isn't pārsteigums), vai varbūt tā kaut ko vienkāršu. Lūdzu palīdzēt, būtu ļoti appreciated. Pateicība.

Ak, un jābūt viegli ar jūsu atbildes. Haha. Īpaši, ja man bija kaut kas patiešām stulbs.

J
Ja nekas uz diska, kuru vēlaties paturēt, mēģiniet izdzēst esošu nodalījumu vispirms un pēc tam izveidojiet jaunu NTFS partīciju, do lēns formātā, un tad tālāk.

Jums būs nepieciešama, lai piespiestu portatīvo datoru palaist no CD vēlreiz, lai to izdarītu.

Old Februāris 3, 2008, 11:18
New Member Group

Im sorry, bet kā jūs visi tā?

Vai man tikai ņemt to kādam? Es centos izvairīties darām.
Old Februāris 3, 2008, 11:33
New Member Group

Im sorry, bet kā jūs visi tā?

Vai man tikai ņemt to kādam? Es centos izvairīties darām.
Old Februāris 3, 2008, 13:06
Donors Group

Ja godīgi, jums būs labāk iet BaCl ar Windows 98SE

No tā, ko es varu sagatavot, Dell Inspiron 7.000 bija Pentium II klēpjdatoru ar 64MB RAM un 8 GB Hard Drive, kas nozīmē, ka nav īsti iedarbīgs enought palaist XP.
Jūs varat saņemt XP darbojas, bet tas darbosies kā lēni kā lodi, bez papildus RAM, tāpēc, ja jūs vēlaties tērēt naudu par to (nav vērts IMO), ejiet atpakaļ uz W98se

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 3, 2008, 13:20
New Member Group

Paldies jums visiem par jūsu ieguldījumu. Es domāju, es iet atpakaļ uz Windows 98SE. :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.