rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Problemy z instalacją systemu Windows XP.

Reply

Narzędzia wątku
Old 3. lutego 2008, 10:33
Nowe państwa grupy

Default Problemy z instalacją systemu Windows XP.

Witaj.

Uwaga: Ok, najpierw wyłączyć Chciałbym powiedzieć, że nie jestem inteligentny komputer na wszystkich. Haha. Wiem kilka rzeczy, takich jak podstawy, ale nie wszystko realne technicznych. I zadać wiele pytań. Więc urodziła się ze mną. Mam jednak nadzieję, że tak szybko dowiedzieć się, kto może mi pomóc.

Teraz, I just got ten laptop niedawno z klientem kopalni (I czystych domów) i powiedział, że ona działa dobrze i jest o 8 lub 9 roku życia. Jest to Dell Inspiron 7000. Kupiłem to, aby mieć internet i etażerka. Wszystko w porządku, dobrze to działa kinda slow tak chciałem aktualizacji z Windows 98 do XP. Więc umieścić dysk i rozpoczął instalację i wszystko działa sprawnie, a następnie rzekł do wyboru partycji (sp?) I zrobiłem .. nadzieję prawy. A następnie udał się do kopiowania plików. Następnie powiedział, że jest jednym z plików nie może być copyed i może spróbować ponownie lub pominąć go. Cóż Próbowałem kilka razy, a następnie postanowił go pominąć. Więc wszystko w porządku, a następnie ponownie trafił do "instalowanie urządzeń" i kiedy odlicza się na 34 minut w lewo, ekran jest pusty i tam isnt wszelką działalność, (świetle isnt miga). Więc próbowałem kilka razy i za każdym razem dzieje.

Ive próbował, z tego co inni powiedzieli mi, aby umieścić go w trybie awaryjnym lub cokolwiek i ciągle wraca do ekranu intallation, z lub bez dysku. I cant get przeszłości tego. Ktoś powiedział mi, aby przywrócić go do ustawień fabrycznych, ale myślę, że muszę być gdzie mój pulpit ekranu jest to, że i ja cantomat dostać nawet do tego punktu. Więc teraz nie mam dostępu do rzeczy w nim na wszystkich bo cant get pass tryb instalacji. Więc zatrzymał messing with it. I dont know if I być może zrobił coś złego (it isnt zaskakujące) lub może jej coś prostego. Proszę pomóc, to byłoby bardzo ceniona. Dzięki.

No i delikatnie z odpowiedzi. Haha. Zwłaszcza, jeśli zrobił coś głupiego.

J
Old 3 lutego 2008, 11:07
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by resistanceisfutile20 View Post
Witaj.

Uwaga: Ok, najpierw wyłączyć Chciałbym powiedzieć, że nie jestem inteligentny komputer na wszystkich. Haha. Wiem kilka rzeczy, takich jak podstawy, ale nie wszystko realne technicznych. I zadać wiele pytań. Więc urodziła się ze mną. Mam jednak nadzieję, że tak szybko dowiedzieć się, kto może mi pomóc.

Teraz, I just got ten laptop niedawno z klientem kopalni (I czystych domów) i powiedział, że ona działa dobrze i jest o 8 lub 9 roku życia. Jest to Dell Inspiron 7000. Kupiłem to, aby mieć internet i etażerka. Wszystko w porządku, dobrze to działa kinda slow tak chciałem aktualizacji z Windows 98 do XP. Więc umieścić dysk i rozpoczął instalację i wszystko działa sprawnie, a następnie rzekł do wyboru partycji (sp?) I zrobiłem .. nadzieję prawy. A następnie udał się do kopiowania plików. Następnie powiedział, że jest jednym z plików nie może być copyed i może spróbować ponownie lub pominąć go. Cóż Próbowałem kilka razy, a następnie postanowił go pominąć. Więc wszystko w porządku, a następnie ponownie trafił do "instalowanie urządzeń" i kiedy odlicza się na 34 minut w lewo, ekran jest pusty i tam isnt wszelką działalność, (świetle isnt miga). Więc próbowałem kilka razy i za każdym razem dzieje.

Ive próbował, z tego co inni powiedzieli mi, aby umieścić go w trybie awaryjnym lub cokolwiek i ciągle wraca do ekranu intallation, z lub bez dysku. I cant get przeszłości tego. Ktoś powiedział mi, aby przywrócić go do ustawień fabrycznych, ale myślę, że muszę być gdzie mój pulpit ekranu jest to, że i ja cantomat dostać nawet do tego punktu. Więc teraz nie mam dostępu do rzeczy w nim na wszystkich bo cant get pass tryb instalacji. Więc zatrzymał messing with it. I dont know if I być może zrobił coś złego (it isnt zaskakujące) lub może jej coś prostego. Proszę pomóc, to byłoby bardzo ceniona. Dzięki.

No i delikatnie z odpowiedzi. Haha. Zwłaszcza, jeśli zrobił coś głupiego.

J
Jeśli nie ma nic na dysku, który chcesz zachować, spróbuj usunąć istniejące partycje, a następnie utwórz nową partycję NTFS, wykonaj powolne formacie, a następnie postępować.

Będziesz musiał życie laptopa do uruchamiania z płyty CD, aby to zrobić.

Old 3 lutego 2008, 11:18
Nowe państwa grupy

Im sorry, ale jak to zrobić, że wszystkie?

Should I just go do kogoś? I próbuje ten sposób uniknąć.
Old 3 lutego 2008, 11:33
Nowe państwa grupy

Im sorry, ale jak to zrobić, że wszystkie?

Should I just go do kogoś? I próbuje ten sposób uniknąć.
Old 3 lutego 2008, 13:06
Grupa dawcy

Szczerze mówiąc, będzie lepiej się bacl Windows 98SE

Z tego, co mogę dokonać, Dell Inspiron 7000 był Pentium II Laptop z 64MB pamięci RAM i 8GB dysk twardy, co oznacza, że nie jest naprawdę potężny enought uruchomić XP.
Możesz dostać XP działa, ale będą wyświetlane jako powolne jak ślimak, bez dodatkowej pamięci RAM, więc jeśli nie chcesz wydawać pieniądze na to (nie warto IMO), wróć do W98se

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 lutego 2008, 13:20
Nowe państwa grupy

Dziękujemy za wszystkie swoje wejście. Sądzę, że będzie powrót do systemu Windows 98SE. :)
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.