![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Uwaga: Ok, najpierw wyłączyć Chciałbym powiedzieć, że nie jestem inteligentny komputer na wszystkich. Haha. Wiem kilka rzeczy, takich jak podstawy, ale nie wszystko realne technicznych. I zadać wiele pytań. Więc urodziła się ze mną. Mam jednak nadzieję, że tak szybko dowiedzieć się, kto może mi pomóc.Teraz, I just got ten laptop niedawno z klientem kopalni (I czystych domów) i powiedział, że ona działa dobrze i jest o 8 lub 9 roku życia. Jest to Dell Inspiron 7000. Kupiłem to, aby mieć internet i etażerka. Wszystko w porządku, dobrze to działa kinda slow tak chciałem aktualizacji z Windows 98 do XP. Więc umieścić dysk i rozpoczął instalację i wszystko działa sprawnie, a następnie rzekł do wyboru partycji (sp?) I zrobiłem .. nadzieję prawy. A następnie udał się do kopiowania plików. Następnie powiedział, że jest jednym z plików nie może być copyed i może spróbować ponownie lub pominąć go. Cóż Próbowałem kilka razy, a następnie postanowił go pominąć. Więc wszystko w porządku, a następnie ponownie trafił do "instalowanie urządzeń" i kiedy odlicza się na 34 minut w lewo, ekran jest pusty i tam isnt wszelką działalność, (świetle isnt miga). Więc próbowałem kilka razy i za każdym razem dzieje. Ive próbował, z tego co inni powiedzieli mi, aby umieścić go w trybie awaryjnym lub cokolwiek i ciągle wraca do ekranu intallation, z lub bez dysku. I cant get przeszłości tego. Ktoś powiedział mi, aby przywrócić go do ustawień fabrycznych, ale myślę, że muszę być gdzie mój pulpit ekranu jest to, że i ja cantomat dostać nawet do tego punktu. Więc teraz nie mam dostępu do rzeczy w nim na wszystkich bo cant get pass tryb instalacji. Więc zatrzymał messing with it. I dont know if I być może zrobił coś złego (it isnt zaskakujące) lub może jej coś prostego. Proszę pomóc, to byłoby bardzo ceniona. Dzięki. No i delikatnie z odpowiedzi. Haha. Zwłaszcza, jeśli zrobił coś głupiego.J |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Będziesz musiał życie laptopa do uruchamiania z płyty CD, aby to zrobić.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale jak to zrobić, że wszystkie? Should I just go do kogoś? I próbuje ten sposób uniknąć. |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale jak to zrobić, że wszystkie? Should I just go do kogoś? I próbuje ten sposób uniknąć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szczerze mówiąc, będzie lepiej się bacl Windows 98SE
Z tego, co mogę dokonać, Dell Inspiron 7000 był Pentium II Laptop z 64MB pamięci RAM i 8GB dysk twardy, co oznacza, że nie jest naprawdę potężny enought uruchomić XP. Możesz dostać XP działa, ale będą wyświetlane jako powolne jak ślimak, bez dodatkowej pamięci RAM, więc jeśli nie chcesz wydawać pieniądze na to (nie warto IMO), wróć do W98se My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za wszystkie swoje wejście. Sądzę, że będzie powrót do systemu Windows 98SE. :) |