![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Avertisment: Ok, în primul rând pe Aş dori să spun că eu nu sunt computer inteligent la toate. Haha. Stiu ca unele lucruri, cum ar fi de baza, dar nu e nimic real tehnice. Şi să-ţi pun o mulţime de întrebări. Deci, bare cu mine. Dar am învăţa repede deci sperăm că cineva poate să mă ajute.Acum, tocmai am primit acest laptop recent de la un client de-al meu, (I curat case) şi mi-a spus că funcţionează bine şi este de aproximativ 8 sau 9 ani. Are un Dell Inspiron 7000. I-am cumpărat de lucruri pentru a avea internet wireless şi fleacuri. Totul a fost bine, a fost bine să fie difuzate cam lent, aşa că am vrut să-l actualizare de la Windows 98 la XP. Deci, am pus pe disc şi în instalarea şi totul a început să ruleze fără probleme şi a fost apoi ea a spus de a alege o partiţie (sp?) Si am facut .. sa speram ca dreptul de unul. Si apoi a mers pe aceasta pentru a copia fişiere. Apoi a spus că este unul dintre fişierele nu a putut fi copyed şi am putut să încercaţi din nou sau a sări peste acesta. Ei bine, am incercat de mai multe ori şi apoi a decis să sari peste el. Deci totul a fost bine din nou şi apoi a ajuns la "instalarea de dispozitive", iar în cazul în care este numărătoarea la 34 minute, ecranul este gol şi acolo isnt orice activitate, (lumina isnt sclipitoare). Asa ca am incercat de mai multe ori şi se întâmplă de fiecare dată. Ive a încercat, de la ceea ce au alţii mi-a spus, de a pus-o în modul de siguranţă sau ce şi-o încă merge înapoi la intallation ecran, cu sau fără disc. I cant a lua trecut that. Cineva mi-a spus să-l inapoi pentru a restabili setările din fabrică, dar cred că am să-mi fie în cazul în care spaţiul de lucru este de ecran pentru a face acest lucru şi am cant chiar ajunge la acest punct. Asa ca acum nu am acces la lucruri in ea, la toate pentru ca eu cant get trece modul de instalare. Asa ca am oprit joc cu ea. I dont know dacă poate că am făcut ceva în neregulă (it isnt surprinzător) sau, poate, la ceva simplu. Vă rugăm să ajute, ar fi foarte apreciat. Mulţumesc. O fi şi blând cu răspunsuri. Haha. Mai ales dacă am făcut ceva foarte prost.J |
|
| |||
| |||
| Citat:
Veţi avea nevoie de forţă de laptop la spre cizme de la CD-ul din nou, pentru a face asta.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Im pare rau, dar cum sa fac toate astea? Ar trebui să mă ia-o cu cineva? Am încercat să evite să fac asta. |
|
| |||
| |||
| Im pare rau, dar cum sa fac toate astea? Ar trebui să mă ia-o cu cineva? Am încercat să evite să fac asta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca sa fiu sincer, te va face mai bine să mergi bacl pentru Windows 98SE
Din ceea ce am putea face afară, la Dell Inspiron 7000 a fost un laptop cu Pentium II 64MB RAM şi un hard-disk 8GB, ceea ce înseamnă că nu este foarte puternic pentru a rula enought XP. Puteţi obţine XP rulează, dar se va executa la fel de lent ca un melc, fără extra RAM, deci cu excepţia cazului în care doriţi să cheltuiţi bani pe el (nu merita IMO), du-te inapoi la W98se Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru toate dvs. de intrare. Cred că i se va reveni la Windows 98SE. :) |
![]() |
|
| Marcaje |