menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP s inštaláciou problémy.

Reply

Thread Tools
Old 3. februára 2008, 10:33
Nový člen skupiny

Default Windows XP s inštaláciou problémy.

Ahoj.

Vyhlásenie: Dobre, najprv by som chcel povedať, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Viem, že niektoré veci, ako sú základy, ale nie je nič reálneho technického. A já zeptat veľa otázok. Tak sa mi porodila. Ale rýchlo sa učí, aby snad někdo mi môže pomôcť.

Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čistej domy) a povedala, že funguje dobre a je to asi 8 alebo 9 rokov. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, čo majú na to bezdrôtové pripojenie k internetu, a ktovie čo ešte. Všetko bolo v pohode, tak to bolo trochu pomalý beh, tak som chcel aktualizovať od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal inštalovať a všetko funguje bezchybne a potom povedal, aby si vybrali oblasť (sp?) A já .. snad ten správny. A potom šiel na kopírovanie súborov. Potom sa povie, že jeden zo súborov nemožno copyed a já mohol pokúsiť znovu alebo to preskočiť. Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a potom sa ho rozhodol preskočiť. Takže všetko v poriadku a potom sa to zase dostali na "inštaláciu zariadenia", a keď sa odpočítavanie sa na 34 minút, displej je prázdny a tam isnt akejkoľvek činnosti (isnt blikajúce svetlo). Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a vždy sa to stane.

Ive vyskúšali, čo iní mi povedal, aby ho v núdzovom režime alebo čo a je stále siaha až do intallation obrazovky, s alebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Niekto mi povedal, že na obnovenie späť na továrenské nastavenia, ale myslím, že som sa, kde je moje ploche obrazovky sa to urobiť a já dotírat dokonca dostať do tohto bodu. Takže teraz nemám prístup k veci, že na všetkých, pretože já dotírat dostať prejsť inštalačný režim. Tak som zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že by som urobil niečo zle (to isnt prekvapujúce), alebo snad jeho niečo jednoduchého. Prosím pomôžte, bolo by veľmi ocenili. Vďaka.

Oh a jemný s vašej odpovede. Haha. Zvlášť keď som urobil niečo naozaj hlúpe.

J
Old 3 februára 2008, 11:07
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal resistanceisfutile20 View Post
Ahoj.

Vyhlásenie: Dobre, najprv by som chcel povedať, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Viem, že niektoré veci, ako sú základy, ale nie je nič reálneho technického. A já zeptat veľa otázok. Tak sa mi porodila. Ale rýchlo sa učí, aby snad někdo mi môže pomôcť.

Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čistej domy) a povedala, že funguje dobre a je to asi 8 alebo 9 rokov. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, čo majú na to bezdrôtové pripojenie k internetu, a ktovie čo ešte. Všetko bolo v pohode, tak to bolo trochu pomalý beh, tak som chcel aktualizovať od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal inštalovať a všetko funguje bezchybne a potom povedal, aby si vybrali oblasť (sp?) A já .. snad ten správny. A potom šiel na kopírovanie súborov. Potom sa povie, že jeden zo súborov nemožno copyed a já mohol pokúsiť znovu alebo to preskočiť. Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a potom sa ho rozhodol preskočiť. Takže všetko v poriadku a potom sa to zase dostali na "inštaláciu zariadenia", a keď sa odpočítavanie sa na 34 minút, displej je prázdny a tam isnt akejkoľvek činnosti (isnt blikajúce svetlo). Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a vždy sa to stane.

Ive vyskúšali, čo iní mi povedal, aby ho v núdzovom režime alebo čo a je stále siaha až do intallation obrazovky, s alebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Niekto mi povedal, že na obnovenie späť na továrenské nastavenia, ale myslím, že som sa, kde je moje ploche obrazovky sa to urobiť a já dotírat dokonca dostať do tohto bodu. Takže teraz nemám prístup k veci, že na všetkých, pretože já dotírat dostať prejsť inštalačný režim. Tak som zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že by som urobil niečo zle (to isnt prekvapujúce), alebo snad jeho niečo jednoduchého. Prosím pomôžte, bolo by veľmi ocenili. Vďaka.

Oh a jemný s vašej odpovede. Haha. Zvlášť keď som urobil niečo naozaj hlúpe.

J
Ak neexistuje nič, čo na disku, ktoré chcete zachovať, skúste zmazať existujúce oddiel prvý, a potom vytvorte nový oddiel NTFS, urobte pomalý formát, a potom pokračujte.

Budete musieť účinnosť notebooku bootovat z CD znova urobiť.

Old 3 februára 2008, 11:18
Nový člen skupiny

Im sorry, ale ako si to všetci, že?

Mám len to niekomu? Snažil som sa vyhnúť, ktoré robia.
Old 3 februára 2008, 11:33
Nový člen skupiny

Im sorry, ale ako si to všetci, že?

Mám len to niekomu? Snažil som sa vyhnúť, ktoré robia.
Old 3 februára 2008, 13:06
Darcu Skupina

Ak chcete byť úprimný, bude lepšie ísť bacl pre Windows 98SE

Z toho, čo môžem urobiť von, Dell Inspiron 7000 bol Laptop Pentium II s 64 MB RAM a 8 GB. Pevného disku, čo znamená, že nie je naozaj silný enought spustiť XP.
Môžete dostať XP beží, ale to bude beh pomalý ako slimák, a to bez dodatočných RAM, takže ak chcete minúť peniaze za to (ne za to IMO), vráťte sa W98SE

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 februára 2008, 13:20
Nový člen skupiny

Ďakujem za všetky vaše vstupy. Myslím, že pôjdem späť do Windows 98SE. :)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. novembra 2008 00:40
Vista Ultimate problémov s inštaláciou ghulva Operačné systémy Windows 2 24. januára 2008 13:44
Inštalácia a problémy ... je pripojený na môj hardware? lynxafc Procesory, základné dosky & RAM 9 8. január 2008 13:52
Problémy s inštaláciou softvéru sparky33 Všeobecné Software Chat 6 27. novembra 2007 11:47
Inštalácia problémy potrebujú pomoc dhirajahlawat Všeobecné Software Chat 8 27. októbra 2007 13:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.