![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Vyhlásenie: Dobre, najprv by som chcel povedať, že já nejsem vůbec chytrý počítač. Haha. Viem, že niektoré veci, ako sú základy, ale nie je nič reálneho technického. A já zeptat veľa otázok. Tak sa mi porodila. Ale rýchlo sa učí, aby snad někdo mi môže pomôcť.Teď jsem nedávno tento notebook od zákazník dole (I čistej domy) a povedala, že funguje dobre a je to asi 8 alebo 9 rokov. Jeho jeden Dell Inspiron 7000. Koupil jsem to, čo majú na to bezdrôtové pripojenie k internetu, a ktovie čo ešte. Všetko bolo v pohode, tak to bolo trochu pomalý beh, tak som chcel aktualizovať od Windows 98 až XP. Tak jsem dal na disk, a začal inštalovať a všetko funguje bezchybne a potom povedal, aby si vybrali oblasť (sp?) A já .. snad ten správny. A potom šiel na kopírovanie súborov. Potom sa povie, že jeden zo súborov nemožno copyed a já mohol pokúsiť znovu alebo to preskočiť. Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a potom sa ho rozhodol preskočiť. Takže všetko v poriadku a potom sa to zase dostali na "inštaláciu zariadenia", a keď sa odpočítavanie sa na 34 minút, displej je prázdny a tam isnt akejkoľvek činnosti (isnt blikajúce svetlo). Tak som sa pokúsil niekoľkokrát a vždy sa to stane. Ive vyskúšali, čo iní mi povedal, aby ho v núdzovom režime alebo čo a je stále siaha až do intallation obrazovky, s alebo bez disku. I cant si, že v minulosti. Niekto mi povedal, že na obnovenie späť na továrenské nastavenia, ale myslím, že som sa, kde je moje ploche obrazovky sa to urobiť a já dotírat dokonca dostať do tohto bodu. Takže teraz nemám prístup k veci, že na všetkých, pretože já dotírat dostať prejsť inštalačný režim. Tak som zastavil umazávání s ním. I dont vŘdŘt-li, že by som urobil niečo zle (to isnt prekvapujúce), alebo snad jeho niečo jednoduchého. Prosím pomôžte, bolo by veľmi ocenili. Vďaka. Oh a jemný s vašej odpovede. Haha. Zvlášť keď som urobil niečo naozaj hlúpe.J |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Budete musieť účinnosť notebooku bootovat z CD znova urobiť.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale ako si to všetci, že? Mám len to niekomu? Snažil som sa vyhnúť, ktoré robia. |
|
| |||
| |||
| Im sorry, ale ako si to všetci, že? Mám len to niekomu? Snažil som sa vyhnúť, ktoré robia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný, bude lepšie ísť bacl pre Windows 98SE
Z toho, čo môžem urobiť von, Dell Inspiron 7000 bol Laptop Pentium II s 64 MB RAM a 8 GB. Pevného disku, čo znamená, že nie je naozaj silný enought spustiť XP. Môžete dostať XP beží, ale to bude beh pomalý ako slimák, a to bez dodatočných RAM, takže ak chcete minúť peniaze za to (ne za to IMO), vráťte sa W98SE Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Ďakujem za všetky vaše vstupy. Myslím, že pôjdem späť do Windows 98SE. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. novembra 2008 00:40 |
| Vista Ultimate problémov s inštaláciou | ghulva | Operačné systémy Windows | 2 | 24. januára 2008 13:44 |
| Inštalácia a problémy ... je pripojený na môj hardware? | lynxafc | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 8. január 2008 13:52 |
| Problémy s inštaláciou softvéru | sparky33 | Všeobecné Software Chat | 6 | 27. novembra 2007 11:47 |
| Inštalácia problémy potrebujú pomoc | dhirajahlawat | Všeobecné Software Chat | 8 | 27. októbra 2007 13:36 |
| Thread Tools | |
| |