![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Дисцлаимер: Ок, фирст офф Хтјела бих рећи да нисам уопште паметна рачунар. Хаха. Знам неке ствари, као што су основа, али није ништа у реалном техничком. И ја сам пита пуно питања. Тако је родила са мном. Али ја научили постити тако надамо се неко може помоћ мене.Затим, ЈА праведан је добио овај лаптоп је недавно купац из минско, (Ја чистим домова) и рекла је да ради у реду и да је око 8 или 9 година. Његова једна Делл Инспирон 7000. Ја купила ствари за то имају бежични интернет и ситница. Све је у реду, али то је био покренут кинд слоу тако хтела сам га са упдате Уиндоус 98 на КСП. Па сам ставио диск у инсталацију и почела и све је било тече глатко, а затим је рекао да изаберете партицију (сп?) И ја .. надајмо се право један. А онда је отишао на за копирање датотеке. Тада је рекао да је једна од датотека не може бити цопыед и ја могао пробати поново или прескочити га. Па сам покушао неколико пута, а затим одлучио прескочити га. Тако је све у реду, а затим га поново добио на "инсталације уређаја" одбројавање и када је на 34 минута лево иде празан екран и ту није било какве активности, (светло није трептајућим). Па сам покушао неколико пута, а све то се дешава. Иве суђен са другима оно што су ми је рекао, да га у безбедном начину рада или било шта и даље сеже у инталлатион екран, са или без диска. И цант гет паст то. Неко ми је рекао да вратите га назад на фабричке поставке, али мислим да сам се где је мој десктоп екран је то учинити, а ја не могу ни доћи до те тачке. Али сада немам приступ на ствари у њему, јер ја уопште не могу добити пасс инсталације моду. Па сам престао мессинг са њом. Ја донт кноткле да можда сам нешто криво (то није зачуђујуће) или можда нешто његова једноставна. Плеасе хелп, то ће бити врло поштовати. Хвала. Ох и будите нежни са вашим одговорима. Хаха. Поготово ако сам нешто СТВАРНО глупо.Ј |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мораћете да снагу за лаптоп за чизма из ЦД-а опет то учинити.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Им жалостан, али како да вам све то? Требам ли се само то неко? ЈА је тежак за избећи да радиш. |
|
| |||
| |||
| Им жалостан, али како да вам све то? Требам ли се само то неко? ЈА је тежак за избећи да радиш. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да будем искрен, бит ће боље идући бацл на Уиндоус 98СЕ
Од оно што ја могу да да је Делл Инспирон 7000 је био Пентиум ИИ Лаптоп са 64МБ РАМ-а и 8ГБ хард диск, што значи да то није стварно моћна еноугхт да тече КСП. Ви мај добити КСП приказују, али ће се изводити као спор као пуж голаћ, без додатног РАМ-а, тако да ако не желим трошити новац на њу (не исплати ИМО), вратите се У98се Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хвала вам за све Ваше унос. Мислим да ћу се вратити за Уиндоус 98СЕ. :) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помозите ми молим вас:) Асус дривер инсталацију проблеме. | Цлеолумп | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 17 новембар 2008 00:40 |
| Виста Ултимате Уградња Проблеми | гхулва | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 јануар 2008 13:44 |
| Уградња проблема ... је ли хардвер повезан са мојим? | лынксафц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 8 јануар 2008 13:52 |
| Инсталација софтвера проблеми | спаркы33 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 27 новембар 2007 11:47 |
| Уградња проблеме треба помоћ | дхирајахлауат | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 27 октобар 2007 13:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |