![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Disclaimer: Ок, перше я хотів би сказати, що я не розумний комп'ютер взагалі. Ха-ха. Я знаю, деякі речі, наприклад, основи, але нічого реального не технічним. І я задаю багато питань. Таким голом зі мною. Але я швидко вчаться так що сподіваюся, хтось може мені допомогти.Тепер, я тільки що отримав цей ноутбук нещодавно з моїм клієнтом, (я чистих будинків), і вона каже, що прекрасно працює і це становить близько 8 або 9 років. Її Dell Inspiron 7000. Я купила речі, щоб він є бездротовий інтернет і ще багато чого. Все було добре, добре вона працює цікаве повільні, тому я хотів оновити його від 98 до Windows XP. Тому я поставив диск і розпочали встановлення і все йшло гладко, а потім вона сказала, щоб вибрати розділ (SP?) І я сподіваюся .. правильним. І тоді вона пішла на копіювання файлів. Тоді кажуть, що один з файлів не може бути copyed і я можу спробувати ще раз або пропустити його. Ну, я спробував кілька разів і потім вирішив пропустити його. Значить, все було добре ще й те він отримав "Установка пристроїв", і коли відлік часу знаходиться в 34 хвилинах наліво, екран гасне, і хіба є який-небудь діяльністю, (хіба що блимає світло). Я намагався кілька разів, і це відбувається щоразу. Ive старався, від того, що інші сказали мені, щоб покласти її в безпечному режимі, або як його ще й сходить до Intallation екрану, з або без диска. Я нахиляє обійти це. Хтось сказав мені, щоб відновити її назад до заводських установок, але я думаю, я повинен бути там, де мій робочий стіл екран призначений для цього і я нахиляє навіть дістатися до цієї точки. Так що тепер у мене немає доступу до речі в ньому на всіх, тому що я нахиляє отримати пас режим установки. Тому я зупинилася возитися з ним. Я не знаю, може бути, якщо я щось неправильно (це хіба дивно) або щось своє, може бути простим. Будь ласка, допоможіть, було б дуже цінується. Спасибо. Та й бути ніжним з вашими відповідями. Ха-ха. Особливо, якщо я щось дійсно дурний.J |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вам потрібно змусити ноутбук для завантаження з компакт-диска знову зробити це.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Im Sorry, але як ви все це? Чи повинен я прийняти, що вона кому-небудь? Я намагався уникнути цього. |
|
| |||
| |||
| Im Sorry, але як ви все це? Чи повинен я прийняти, що вона кому-небудь? Я намагався уникнути цього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесним, то буде краще буде BaCl для Windows 98SE
З того, що я можу розібрати, Dell Inspiron 7000 була Ноутбук Pentium II з 64 Мб ОЗУ і в 8 ГБ жорсткий диск, який означає, що це не дуже потужний enought запустити XP. Ви можете отримати XP працює, але вона буде працювати як повільні як кулі, без додаткової оперативної пам'яті, так що якщо ви хочете витрачати на нього гроші (не варто ІМО), повернутися до W98se Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за всі ваші введення. Я думаю, що повернеться в Windows 98SE. :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допоможіть мені, будь ласка:) Asus проблемами встановлення драйверів. | Cleolump | Графічні карти & Монітори | 6 | 17 листопада 2008 00:40 |
| Vista Ultimate Проблеми установки | ghulva | Операційні системи Windows | 2 | 24 січня 2008 13:44 |
| Проблеми при встановленні ... Чи пов'язана вона з моїм апаратним забезпеченням? | lynxafc | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 8 січня 2008 13:52 |
| Установка проблем | sparky33 | General Software чат | 6 | 27 листопада 2007 11:47 |
| Проблеми установки потрібна допомога | dhirajahlawat | General Software чат | 8 | 27 жовтня 2007 13:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |