![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей там, Предишни обърнах моя компютър и да го е товаренето нагоре, когато го има на екрана, която гласи Windows XP и има движещи товарене лентата под логото, просто преди да изберете вашия профил, товаренето бар спря и нищо не е станало. Аз натискане на бутона за нулиране (на процесора светлина върху предната част е почти и там като че ли се няма активност на всички) и натоварени до DOS (или каквото и да е!) И ми дадоха няколко възможности за безопасен режим или нормално Windows. Когато отидох да я разбил прозорци нормално отново в едно и също място, така че товарят я на сигурно, и се завтече вирус проверка (Единственото нещо, което мога да измисля), но всичко беше наред, така съм го изключите и остави го за 10-15 мин очаквам зареждането и Опитах отново. Този път тя добре зареден и не е имало probs. Някаква идея какво е причинило това? Наздравици Крис |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте добавили никакви софтуер или инсталирани никакви нови драйвери преди рестартира?
| |||
| |||
| Направих инсталиране на драйвер за принтер (не че тя работи), че са изтеглили от HP уебсайт. Но даже, че на работа сега, така ли ще го оставите! Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей shroomo
Прозорецът ви описват е Windows товарене, показващ прогрес бар "като Дейв каза Windows прави бъркотия около", но аз съм просто се чудех как много приложения имате ли пускат в началото ли? Виждал съм компютри с повече от 70 + и Windows борят, за да се справят, неговите винаги е добра идея да деинсталирате всички програми, които не се използват повече или ако мислите, че можете да искате да ги използвате някой ден да ги спрат от товаренето на проекта чрез (MSConfig или services.msc) Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Имам само на компютъра наскоро и съм наистина инсталиран само на няколко игри, аз havn't казал, че за да стартирате всички програми на началния етап. Отделно от програми, аз вече сте инсталирали Бих бъде малко притеснен за спиране / изтриване на нещо друго (Windows свързани), в случай, че е важно! Както казвам аз само го наскоро и е определено не постеля с неизползвани или забравени програми или файлове. Това ли са най Getting Мария, или пък аз не разбирам?! Това е честа практика е за мен! Благодарение било начин! Крис |
|
| |||
| |||
| Здравей Крис Както PC е ново проблемът на човека програми товаренето на проекта, не трябва да бъде проблем "Windows да получите hicups понякога LOL" |
|
| |||
| |||
| Ами ... Никога не съм харесвал Microsoft все пак (shhhhh!). Но в сравнение с Apple Явно там не е кой знае какъв избор! Ако само Sony направи версия! Отговорности: Какво е написана по-горе беше единственият становището на shroomo и по никакъв начин не е свързан с нещо, или някой, навсякъде! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| Винаги съм си ида и да изключите тези ненужното стартиране програми. Microsoft е такава караница с тях. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да преминем през прозорците товарене екрана HELP! | nukelemon | Общи Софтуер Чат | 7 | 27 Окт 2008 05:55 |
| Малки зелени вълнообразни линии и Windows не товарене | polakstanek | Windows операционни системи | 6 | 12 Окт 2008 10:11 |
| Windows проблеми, а не натоварване правилно | Cew27 | Windows операционни системи | 2 | 26 Март 2008 13:01 |
| Зареждане на Windows XP | проливат | Windows операционни системи | 4 | 1-во Фев 2008 06:52 |
| Твърд диск и Windows Vista проблем | Spencer2004 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 16-то Jan 2008 01:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |